Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ok znaeme deka Bebe bese perenje pari so Mendes, eden vid FALA za site transferi sto ni gi ovozmozil.

Taka da Garay e 99% done deal.

Па можеби и Бебе ќе испадне солиден играч бар за рoтација игра одлично во Португалија во Рио Аве. Погледнете го неговиот последен гол.
За Гарај мислам дека ако си замине Рио тој ќе биде неговата замена ама се зависи од тоа дали Рио ќе го продолжи договорот.

aман бе, како не му е срам, мајмуни ги прави Лидс Заха...

Детево е невиден талент, па уште кога ке ми текне дека го плативме скоро иста цена како Роналдо... if you know what I mean :)

Страшен центаршут од место.. страшен..

Now, I`m in love with him :love: :D Среден прс за фановите на Лидс
577283_545617435468793_682946880_n.jpg

Погледнте како го прослави голот претходното коло против Хал Сити.:D
piH69xI.gif

Utre Rooney dava gol :) sekogas koga ima spekulacii deka ke si ide dava gol I posle se se zaborava od strana na gomnata od novinari.

Hahahaa pesnata za Zaha

That's the way, Zaha Zaha, I like it, Zaha Zaha :vozbud:

Hahahaa pesnata za Zaha

That's the way, Zaha Zaha, I like it, Zaha Zaha :vozbud:

Само со текстот не правиме ништо, може ритамот да е добар како со РвП :) Иначе овој новиов систем ваш многу ми иде на живци, зашто нон стоп ме одлогира? Порано само отварав форум и веќе бев логиран, сега често ме одлогирува.

Само со текстот не правиме ништо, може ритамот да е добар како со РвП :) Иначе овој новиов систем ваш многу ми иде на живци, зашто нон стоп ме одлогира? Порано само отварав форум и веќе бев логиран, сега често ме одлогирува.
Drugar ova e poznata pesna od 80tite mialam bea, that' the way, I Like it, aha aha, epten e zarazna I Zaha koga ke dade gol si ja pee so navivacite :D

P.S. problemi ima stisni ctrl I f5

Drugar ova e poznata pesna od 80tite mialam bea, that' the way, I Like it, aha aha, epten e zarazna I Zaha koga ke dade gol si ja pee so navivacite :D

P.S. problemi ima stisni ctrl I f5

Песната со „оригинал“ текстот

Ако ги поминеме Челзи утре се знае ли со кој ќе играме во 1/2 финале или ќе се влечат повторно двојки?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom