goodlife_filipsis
Believe
На денешен ден пред две години се случи најперфектниот гол во фудбалската историја, треба да бидеме среќни што го имаме и што живееме во ист период со него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џонс е еден од најбрзите дефанзивци што заиграле за Јунајтед. Затоа Фергусон од централен го префрла на десен бек и во среден ред. Плус, не паметам кога изгубил топка на негов дел од терен. Кога не знае каде, има едноставно решение, во аут. Не е Јунајтед Барселона па да пробува да го задржи поседот и по цена на примен гол.Ќе ми извините вака што се уфрлам у туѓ фан клуб ама Џонс ДМЦ против Реал е самоубиство. Ако игра Реал пресинг како против Барца ќе биде потоп за Ман.Утд. Џонс нема ниту брзина ниту пак техника како Бускец или слични да се справи со притисокот, а загубена топка во тој дел од теренот е ужас за секој тим !
Fuck Yeah! Ешли ако игра на коњ сме.Мене нозе ми се тресат од вчера, овие си го ладат..
![]()
Мене нозе ми се тресат од вчера, овие си го ладат..
![]()
Eric J. BiafranićМене нозе ми се тресат од вчера, овие си го ладат..
![]()
А ти што си му на дотичново ѓубре што си го тагнал? Зошо гледам цело време го убацуваш таму кај што не му е местото
Според мене формацијата можно да изгледа вака:
Де Геа
Рафаел Видич Џонс Евра
Керик Клеверли
Валенсија Руни Нани
Чичарито Ван Перси
Хахахаха, моја грешка, во средниот ред сум додадел еден повеќе.Викаш со 12 души да им излеземе, па да видат како се игра фудбал..![]()
Па он е единствен кој може да ја согледа лоботомијата.А ти што си му на дотичново ѓубре што си го тагнал? Зошо гледам цело време го убацуваш таму кај што не му е местото
Некој потрчко си му?