Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе ости, страв и трепет преовладува кај сите фанови на Ливерпул кога ти пишуваш.... Да не бидам целосно офтопик, се надевам дека Алонсо ќе ве реши на сред Олд Трафорд. :icon_lol:

ТИ не си оф топик, ти провоцираш како и некои твои другарчиња со дупли јузер4иња ама шо да му прајш деца... :ROFLMAO:

Ти доколку вака секоја година се молеш да го сиса Јунајтед, а пред тоа испаднале и некои си други екипи од типот на Тотенхем и Арсенал уште во групите и некој одвај стигнале до осмина финале итн... а сепак паднале, додека пак другите тимови од други држави како на пример Германија и Шпанија играаат во полу финале и финале, не мислеш дека еден ден ќе падне ПЛ и ќе се намалат местата за во ЛШ, а така автоматски твојот Ливерпул нема да може да обезбеди место? :D

Толку звучам оптимистички што дури верувам дека ќе обезбедите место за ЛШ в година, затоа што вчера дефинитивно ме разочаравте. (n)

526410_481752145206039_635999904_n.png

Рио одма да се слика со Кристијано :D

Сликава е од лани. Отпаднавме од ФА купот, и кога играа другите екипи нашите имаа одмор. Рио отиде да гледа утакмица на Реал.

Па и Агер само што дојде, веднаш направи една слика со Peja989. Популарност. Јебига.

Јас па си викам, има некој проблем во фан клубов, провокации па си ме тагирал да ме „рендаш“ зошто не реагирам :D

П.С. му ебавме матер на Агер, вчера кривец за двата гола. Му рековме само во Скопје да прави пропусти, тој продолжи. Мора да тркнам до Енфилд, да средам работа :pos:

Нешто од пресот на САФ по пристигнувањето во Мадрид?

Ке биде свашта... Утре намерно ке спијам до ниедно време, помалку да ме тепа нервоза...
Ilumious, не ми кажа што мислеше со тоа дека Ван Перси го собрал Видиќ на терен?

Ке биде свашта... Утре намерно ке спијам до ниедно време, помалку да ме тепа нервоза...
Ilumious, не ми кажа што мислеше со тоа дека Ван Перси го собрал Видиќ на терен?
Море човек, го клизнал. А карактеристично е Видич да клиза нели? ТИ изглеа ептен мислиш на утре. :D

Абе имаше слика со клизачи како го собира :D а знаеме кој е стаклениот а кој е карпата :D

Уф си помислив нешто сосема друго...
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 23:47 ---
Море човек, го клизнал. А карактеристично е Видич да клиза нели? ТИ изглеа ептен мислиш на утре. :D

Брат еден од натреварите кој ке го одлучи успехот на сезонава...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom