Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ја имам MUTV на дримбоксот и вчера околу полноќ имаше емисија со Мурињо и САФ од што беше гостин цел ден и остана за со Евертон, човекот како дома да си пристигна, син му отиде по Робсон, Чарлтон, Шмајхел по автограми, тој седна со Гил и САФ, ако ја аплоадира емисијата некој ќе видите и вие, не е толку далеку колку што мислите.
Дополнително, Чарлтон имаше изјава за некој англиски медиум во која ретерира за своите ставови за Мурињо, вика дека не го познавал доволно за да даде сигурен суд и дека остава на Фергусон да одлучи. Интересна промена на ставови за само два месеци и показател дека се зборувало за Мурињо. Тоа значи дека и стариот не е толку далеку од пензија колку што изгледа.

Дополнително, Чарлтон имаше изјава за некој англиски медиум во која ретерира за своите ставови за Мурињо, вика дека не го познавал доволно за да даде сигурен суд и дека остава на Фергусон да одлучи. Интересна промена на ставови за само два месеци и показател дека се зборувало за Мурињо. Тоа значи дека и стариот не е толку далеку од пензија колку што изгледа.

Кога сме веќе кај пензииве и слично, Сколс најверојатно ќе биде нов менаџер на Олдам Атпетик од август.

Кога сме веќе кај пензииве и слично, Сколс најверојатно ќе биде нов менаџер на Олдам Атпетик од август.
Ќе треба и овие да се изгураат до Премиер лига и да имаме уште едни сигурни 6 бода. Гледам и Почетино нешто пробува да му стане BFF на Ферги. Тука ќе бидат и Кристал Палас од догодина. Плус новиве правила. Ќе треба титулата уште во септември да му ја доделуваат на Јунајтед. :D

Интересна анализа на SkySports.
http://www1.skysports.com/football/news/12040/8492840/How-to-beat-Madrid

со ова се сложувам do not under any circumstances win a corner
Не ми го отвора линкот ради близуво ама ако е ова ние да не добиеме корнер, бе се сложувам баш, РвП поготово кога центрира со лева и Еванс/Евра кога се шуњаат, имаат по 5-6 гола дадено сезонава, најефективна сезона од прекини ни е оваа.

А ако е за на Реал да не им дозволуваме да ни вадат корнери се согласувам :)

Не ми го отвора линкот ради близуво ама ако е ова ние да не добиеме корнер, бе се сложувам баш, РвП поготово кога центрира со лева и Еванс/Евра кога се шуњаат, имаат по 5-6 гола дадено сезонава, најефективна сезона од прекини ни е оваа.

За нас е. Под никој случај да не ни дадете корнер. Пошто сме убиствени при нафрлени топки а исто така и лесно примаме од нафрлени :icon_lol:

За нас е. Под никој случај да не ни дадете корнер. Пошто сме убиствени при нафрлени топки а исто така и лесно примаме од нафрлени :icon_lol:

Ти бе прочита што пишува или само тропаш..?

Работата е да не изведуваме многу корнери, оти Реал биле опасни само од контри, а не при посед на топка. Еве:

This is one of the primary reasons why Real Madrid are 16 points behind Barcelona at the top of the table. The matches where José Mourinho's side have particularly come a cropper this year have been against the likes of Granada and Osasuna.
spacer.gif
These were opponents who were delighted to hand over the initiative to the opposition, get bodies behind the ball and allow Real Madrid to dither for 90 minutes, barely having a shot on target. 'Real Madrid have a serious problem: they don't know what to do with the ball when the enemy gives it to them,' warned Roberto Palomar in Monday's Marca.

There's one small note to be added to this tactical advice to Manchester United;
spacer.gif
Do not under any circumstances give the ball away in Real Madrid's box with only three or four back in defence and do not under any circumstances win a corner. Or feed them after midnight. It's the counter-attack where Real Madrid are outrageously dangerous. Sevilla were yet another team who found that out on Saturday in a 4-1 defeat with the fourth goal coming just ten seconds after possession was lost by Sevilla in Real Madrid's half. "If you don't finish your moves off, they are going to run at you and kill you," said Getafe
spacer.gif
boss Luis García ahead of a match that saw a trade-mark counter attack move finished off by Cristiano Ronaldo two weeks ago.

Замислете сезонава се пензионира Фергусон?!? :eek:
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 09:18 ---
Керик е доволно искусен и поретко прави грешки кога вршат кон него притисок.Често пати му даваат топки кои што се "тешки", но тој секогаш наоѓа излез каде да ја даде топката.Впрочем тој и за тоа е на терен да ја поврзи одбраната со средината и нападот. Другиот што е до него има малце повеќе работа, а тоа е сечење на акции итн.
Џонс би бил идеално решение затоа што Озил нема доволно сила/снага да се носи со Џонс. Сеедно како и да е мислам дека Џонс добро би се снашол во средина затоа што и немаат некој така физички јаки играчи освен килерот Пепе.

Зборуваш само за недостатоците на Манчестер Јунајтед, а не на противничките фудбалери. Забораваш/го немаш следено Арбелоа дека ептен е аматер во офанзива за разлика од тоа што знае да одигра во дефанзива.
Доколку беше доволно фит Јанг би го ставил во секое време пред Валенсија затоа што пред се дефанзивно е одличен и знае да изнесе топка како што треба, не дека не може Валенсија ама во дефанзива е навистина добар.
Клучен ќе биди моментот Роналдо да се запре, а со формата и перформансите на Рафаел и помагањето од страна на Валенсија би било навистина добро.

На овој натпревар би требало да сме задоволни и со реми затоа што Реал Мадрид не е чкљ екипа, но и победата не ја прогласувам за чудо....
Ќе пробам да не бидам груб, ама ти блага веза немаш од фудбал.
Или Керик само сезонава го имаш гледано или имаш меморија на риба. Иначе Керик е тој што одзема топки и сече акции, не треба посебен фудбалер до него за да го прави тоа.
Според ова за Арбелоа толку и ме имаш прочитано, истото и ја го кажувам. Па и ми ставил забораваш/го немаш следено. Боже ме опрости, какви членови бедни за внимание постојат. Затоа ли ми реплицираше? Не е се до пишувањето долг пост, треба да биде и логичен, точен. Немој да ми реплицираш као демек ова е само твое мислење и нели за вкусови не се разговара. Точно, твое мислење е, ама е глупаво и не значи дека треба да ја почитувам секоја будала што мисли дека разбира нешто.
Абе стварно воа фановиве мануревски се ненормални, Ешли Јанг подобар во дефанзива од Валенсија...
:icon_mrgr:
И ова знам дека го има заклучено од две до три утакмици кои Јанг ги изигра топ сезонава додека му помагаше на Евра.
Затоа и досега Ешли Јанг играл лев бек, а Валенсија од шо не го бива ич нема играно десен. :D
И не, клучот нема да биде Роналдо да се запре, цел тим треба да се запре со се Бензема као главен шпиц..
А за ова последново оставам на човеците тука да видат колку си контрадикторен.
Он е задоволен со реми, ама победата не ја прогласува за чудо.
И не, не суди според лајковиве што ке ги добијам за постов за твоето незнаење. Повеќето нема да стиснат ми се допаѓа, оти се фини, некад и лицемерни и нејкат да ти ја кажат вистината.
dong-fangzhuo-england.jpg

Ја очекувам од Кинезов да ги здрви Реал. Кога ке дојде де... Нели ~A~?

:cuc:
Real’s president Santiago Bernabéu in 1968: “I want Manchester United greeted, treated & respected as the greatest club in the world."

“We don’t have to wind him up before this game because when he is angry he is at his best,” he says, before joking: “So, let’s just be nice. We can say, ‘Welcome home, Ronny. It’s so nice to have you back, we love you, you are the best player’. We can kill him with love!” - Patrice Evra

ЦАР. :D

Замислете сезонава се пензионира Фергусон?!? :eek:
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 09:18 ---

Ќе пробам да не бидам груб, ама ти блага веза немаш од фудбал.
Или Керик само сезонава го имаш гледано или имаш меморија на риба. Иначе Керик е тој што одзема топки и сече акции, не треба посебен фудбалер до него за да го прави тоа.
Според ова за Арбелоа толку и ме имаш прочитано, истото и ја го кажувам. Па и ми ставил забораваш/го немаш следено. Боже ме опрости, какви членови бедни за внимание постојат. Затоа ли ми реплицираше? Не е се до пишувањето долг пост, треба да биде и логичен, точен. Немој да ми реплицираш као демек ова е само твое мислење и нели за вкусови не се разговара. Точно, твое мислење е, ама е глупаво и не значи дека треба да ја почитувам секоја будала што мисли дека разбира нешто.
Абе стварно воа фановиве мануревски се ненормални, Ешли Јанг подобар во дефанзива од Валенсија...
:icon_mrgr:
И ова знам дека го има заклучено од две до три утакмици кои Јанг ги изигра топ сезонава додека му помагаше на Евра.
Затоа и досега Ешли Јанг играл лев бек, а Валенсија од шо не го бива ич нема играно десен. :D
И не, клучот нема да биде Роналдо да се запре, цел тим треба да се запре со се Бензема као главен шпиц..
А за ова последново оставам на човеците тука да видат колку си контрадикторен.
Он е задоволен со реми, ама победата не ја прогласува за чудо.
И не, не суди според лајковиве што ке ги добијам за постов за твоето незнаење. Повеќето нема да стиснат ми се допаѓа, оти се фини, некад и лицемерни и нејкат да ти ја кажат вистината.
dong-fangzhuo-england.jpg

Ја очекувам од Кинезов да ги здрви Реал. Кога ке дојде де... Нели ~A~?

Која вистина бе пријателе, која?
Керик игра одбрана ама зонска како во кошаркана. Кога си го видел да нападни како што треба играч, многу ретко и стартува врз играч. Керик како што ти реков е играч кој што треба да ја поврзе одбраната со средината и нападот. Да ја даде топката во вистинскиото време и да ја изнеси од својата половина.
Премногу си "опнат" и не прифаќаш туѓи мислења, запрашај се малце.
Доколку минатата сезона не играше толку добро колку оваа не значи дека треба да се критикува, па уште ми вели правел катастрофални грешки. :facepalm:

Не е од две три утакмици и од минатата сезона, долго врме го гледам Јунајтед за да не мора некој да заклучи колку сум гои гледал, особено некој како тебе.
Валенсија оваа сезона е тиња, но физичката предност особено во оваа утакмица му дава предност да игра во прв тим.
Преку куров ако се навреди ако сум ти рекол не си го следел, да не те заболе стомачето од запек ебате беља ебате, па уште му се куропеца еве јас ќе ти стиснам лајк само не ми се мрсулај.

Која вистина бе пријателе, која?
Керик игра одбрана ама зонска како во кошаркана. Кога си го видел да нападни како што треба играч, многу ретко и стартува врз играч. Керик како што ти реков е играч кој што треба да ја поврзе одбраната со средината и нападот. Да ја даде топката во вистинскиото време и да ја изнеси од својата половина.
Премногу си "опнат" и не прифаќаш туѓи мислења, запрашај се малце.
Доколку минатата сезона не играше толку добро колку оваа не значи дека треба да се критикува, па уште ми вели правел катастрофални грешки. :facepalm:

Не е од две три утакмици и од минатата сезона, долго врме го гледам Јунајтед за да не мора некој да заклучи колку сум гои гледал, особено некој како тебе.
Валенсија оваа сезона е тиња, но физичката предност особено во оваа утакмица му дава предност да игра во прв тим.
Преку куров ако се навреди ако сум ти рекол не си го следел, да не те заболе стомачето од запек ебате беља ебате, па уште му се куропеца еве јас ќе ти стиснам лајк само не ми се мрсулај.

nathan-fillion-well-nevermind.gif

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Тешко дека ке го погодам составот ама ајде да пробам.
---------------Де Геа--------------
-Рафаел-Рио-Видич-Евра-
-----Керик----------Џонс------
-Тони-------Томче---Руни--
-----------Перси-----------
Поведуваме до кај 15минута со 1:0.Потоа ќе има јак фудбал.
Некако мислам дека ќе биде 2:1 за Реал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom