Замислете сезонава се пензионира Фергусон?!?
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 09:18 ---
Ќе пробам да не бидам груб, ама ти блага веза немаш од фудбал.
Или Керик само сезонава го имаш гледано или имаш меморија на риба. Иначе Керик е тој што одзема топки и сече акции, не треба посебен фудбалер до него за да го прави тоа.
Според ова за Арбелоа толку и ме имаш прочитано, истото и ја го кажувам. Па и ми ставил забораваш/го немаш следено. Боже ме опрости, какви членови бедни за внимание постојат. Затоа ли ми реплицираше? Не е се до пишувањето долг пост, треба да биде и логичен, точен. Немој да ми реплицираш као демек ова е само твое мислење и нели за вкусови не се разговара. Точно, твое мислење е, ама е глупаво и не значи дека треба да ја почитувам секоја будала што мисли дека разбира нешто.
Абе стварно воа фановиве мануревски се ненормални, Ешли Јанг подобар во дефанзива од Валенсија...

И ова знам дека го има заклучено од две до три утакмици кои Јанг ги изигра топ сезонава додека му помагаше на Евра.
Затоа и досега Ешли Јанг играл лев бек, а Валенсија од шо не го бива ич нема играно десен.

И не, клучот нема да биде Роналдо да се запре, цел тим треба да се запре со се Бензема као главен шпиц..
А за ова последново оставам на човеците тука да видат колку си контрадикторен.
Он е задоволен со реми, ама победата не ја прогласува за чудо.
И не, не суди според лајковиве што ке ги добијам за постов за твоето незнаење. Повеќето нема да стиснат ми се допаѓа, оти се фини, некад и лицемерни и нејкат да ти ја кажат вистината.
Ја очекувам од Кинезов да ги здрви Реал. Кога ке дојде де... Нели
~A~?