Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Ако нека ја согледува т.е договорете се и заедно согледувајте ја, ама не во фан клубовПа он е единствен кој може да ја согледа лоботомијата.
И зошто ѓубре не ми е јасно?

И ѓубре, зошто е ѓубре, симпли

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако нека ја согледува т.е договорете се и заедно согледувајте ја, ама не во фан клубовПа он е единствен кој може да ја согледа лоботомијата.
We are Man United, we do what we want...Ако нека ја согледува т.е договорете се и заедно согледувајте ја, ама не во фан клубов
И ѓубре, зошто е ѓубре, симпли![]()
Зошто нема друг збор за ѓубре во македонскиот литературен јазик. Може отпад ако се рачуна? Инаку кај нас кога се прави муабет за ѓубрење на нивите, викаат ќе одам да фрлам гној. Значи може да се нарече дотичното ѓубре и со ГНОЈ(лајна од говеда)Па он е единствен кој може да ја согледа лоботомијата.
Ѓубре го викате бидејќи некои се пронаоѓат во неговите зборови но не сакат да го прифатат тоа.Зошто нема друг збор за ѓубре во македонскиот литературен јазик. Може отпад ако се рачуна? Инаку кај нас кога се прави муабет за ѓубрење на нивите, викаат ќе одам да фрлам гној. Значи може да се нарече дотичното ѓубре и со ГНОЈ(лајна од говеда)![]()
Цел ваш клуб пати и се пронаоѓа во моите зборови ама до толку не сум бил директен да ве разочарувам, па да ви велам да се убиете. Без вас светот ќе биде празен, ќе нема кого да дупимеЃубре го викате бидејќи некои се пронаоѓат во неговите зборови но не сакат да го прифатат тоа.![]()
Абе ости, страв и трепет преовладува кај сите фанови на Ливерпул кога ти пишуваш.... Да не бидам целосно офтопик, се надевам дека Алонсо ќе ве реши на сред Олд Трафорд.Цел ваш клуб пати и се пронаоѓа во моите зборови ама до толку не сум бил директен да ве разочарувам, па да ви велам да се убиете. Без вас светот ќе биде празен, ќе нема кого да дупиме![]()
Валда не дупиш само фанови на Ливерпул во животот?Без вас светот ќе биде празен, ќе нема кого да дупиме![]()
Ако веќе не решава некој подобро Алонсо отколку некои фаци ко Олсон, Риџвел...Абе ости, страв и трепет преовладува кај сите фанови на Ливерпул кога ти пишуваш.... Да не бидам целосно офтопик, се надевам дека Алонсо ќе ве реши на сред Олд Трафорд.![]()
Ако веќе не решава некој подобро Алонсо отколку некои фаци ко Олсон, Риџвел...
РвП го собрал Видиќ на тренингthe world is coming to an end
Тешко вас кога се крстите во трети тимови. Ај може за некоја година и ќе изиграте утакмица во ЛШ...Абе ости, страв и трепет преовладува кај сите фанови на Ливерпул кога ти пишуваш.... Да не бидам целосно офтопик, се надевам дека Алонсо ќе ве реши на сред Олд Трафорд.![]()
Таков е муабетот де.........Валда не дупиш само фанови на Ливерпул во животот?![]()