Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На денешен ден пред две години се случи најперфектниот гол во фудбалската историја, треба да бидеме среќни што го имаме и што живееме во ист период со него.

Ќе ми извините вака што се уфрлам у туѓ фан клуб ама Џонс ДМЦ против Реал е самоубиство. Ако игра Реал пресинг како против Барца ќе биде потоп за Ман.Утд. Џонс нема ниту брзина ниту пак техника како Бускец или слични да се справи со притисокот, а загубена топка во тој дел од теренот е ужас за секој тим !

Ќе ми извините вака што се уфрлам у туѓ фан клуб ама Џонс ДМЦ против Реал е самоубиство. Ако игра Реал пресинг како против Барца ќе биде потоп за Ман.Утд. Џонс нема ниту брзина ниту пак техника како Бускец или слични да се справи со притисокот, а загубена топка во тој дел од теренот е ужас за секој тим !
Џонс е еден од најбрзите дефанзивци што заиграле за Јунајтед. Затоа Фергусон од централен го префрла на десен бек и во среден ред. Плус, не паметам кога изгубил топка на негов дел од терен. Кога не знае каде, има едноставно решение, во аут. Не е Јунајтед Барселона па да пробува да го задржи поседот и по цена на примен гол. :)

Затоа некад Џонс го пробуваа и на позицијата од Кагава :D Па и Еванс лани ви текнува кога креираше акции со послабите тимови :pos: Брзи се дефанзивците ок освен Рио кај кој брзината опаѓа ама нормално е 35 год има.

Де Геа
Рафаел - Рио - Видич - Евра
Керик
Џонс-Клеверли
Кагава
РВП - Руни

Според мене една можна формација

Де Геа
Рафаел - Рио - Видич - Евра
Керик - Клеверли
Валенсија - Руни - Нани/Велбек
РВП

Мене нозе ми се тресат од вчера, овие си го ладат.. :)

65931_472492432799922_1170920244_n.jpg

Сите тренирале само Сколс одделно ;)

Scholes starts :icon_lol:

Според мене формацијата можно да изгледа вака:
Голман: Де Геа
Десен бек: Рафаел, Централни дефанзивци: Видич и Џонс, Лев бек: Евра
Среден ред: Керик
Десно крило: Валенсија, Лево крило: Нани
Полушпиц: Руни
Напаѓачи: Чичарито и Ван Перси

Според мене формацијата можно да изгледа вака:
Де Геа
Рафаел Видич Џонс Евра
Керик Клеверли
Валенсија Руни Нани
Чичарито Ван Перси

Викаш со 12 души да им излеземе, па да видат како се игра фудбал.. :D

А ти што си му на дотичново ѓубре што си го тагнал? Зошо гледам цело време го убацуваш таму кај што не му е местото ;)
Некој потрчко си му?
Па он е единствен кој може да ја согледа лоботомијата.
И зошто ѓубре не ми е јасно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom