Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Пол Паркер, Пол Инс, Марк Хјуз...сите тие се со фрустрации пуни, игнор само.

Кагава има набилдано доста мускулна маса од сликите кои ги видовме, прееска видов и една од првиот трениг со нас што го имале, нозете ко соленки, сега поарен.

Кагава има набилдано доста мускулна маса од сликите кои ги видовме, прееска видов и една од првиот трениг со нас што го имале, нозете ко соленки, сега поарен.
Му препишал САФ повеќе да ‘‘тренира‘‘ со ичиносе:D:D:D

Или па САФ тренира со Амери додека овој се билда по теретани.. :LOL:
tumblr_mdjuvxL7ZI1qahroko1_500.gif

tumblr_mec2o6IsOy1qdlnllo1_500.gif

За Де Геа едноставно сакам да го засака клубот и никогаш да не посака да си замине. А новинарите нека јадат бурек колку сакаат.

Го следев уште пред да не поврзат со него и ми беше желба да го видам кај нас. Сега кога е кај нас, не сакам да си замине до пензија. Каков Линдегард, какве пичке материне.

САФ е на Селтик - Данди.

Искрено, има сегменти во кои Де Геа треба да се подобри, и врапчињата знаат дека кросовите(нафрлените) топки му се мака...
Плус треба и овие нашиве да му помогнат кон напуканите топки, посебно кога врне, реално, ми се врти во стомак кога ке видам напукана топка, која навистина е тешка да се брани, едвај ке ја фати Де Геа поточно ке ја одбие, и ке натрчаат и ни даваат гол по одбиена топка.
Мора да му помагаат повеќе Рио, Вида и Рафаел, дека Евра знае да забега централно со покривање...

Во многу наврати сезонава примивме таков гол, и мора да престанеме да ги правиме истите грешки, ке го пукнев телевизорот мислејки дека Дефо ке ни даде гол по таква топка, зошто го гледав Мичу кој ни даде гол по одбиена топка, па истото се случи со Перч со Њукасл, па истото со Стариџ, и сега со Дефо...
Аман со истите финти, не научи и Вест Хем, кој све што требаше да направи е да нафрли во пеналтикот и тука ни почнуваа проблемите...

Штом ке го подобри тој дел од својата игра, може комотно да се каже дека Де Геа е најдобриот во светот, зошто ретко кој може да му парира во рефлекси, а посебно во footwork(бранење со нозе)...

Во фан клубов може да се збори лошо само за Велбек . Не сакам да чујам лош збор за Де Геа , едноставно имаме предобар голман и ако ме прашате мене го ставам во топ 5 во свет . Сетете се само какви ситуации има спасено , па тоа тешко некој дека може да си замисли да го одбрани а не па тек да го одбрани . Де Геа е Ѕвер и точка !!!!

Во фан клубов може да се збори лошо само за Велбек . Не сакам да чујам лош збор за Де Геа , едноставно имаме предобар голман и ако ме прашате мене го ставам во топ 5 во свет . Сетете се само какви ситуации има спасено , па тоа тешко некој дека може да си замисли да го одбрани а не па тек да го одбрани . Де Геа е Ѕвер и точка !!!!
Многу ме насмеа со првата реченица што ја кажа. :LOL::D:pos:

Овој Заха ако шутира како што го направиле на пес13 подобро да не пробува да шутира. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom