Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Чекај сега, прво не беше во Катар, па отиде во Катар, сега е во Шкотска, па пак ќе се врати во Катар :D ? Ебате човекот :pos:
Не, отиде покасно малце после 3-4 саата па се вратил прееска.

Само за потсетување кого критикуваат(те)!!!

tumblr_mgpxqqzZPZ1r7jzw9o2_500.gif

tumblr_melg6qwn1X1qaorn7o1_500.gif

1355065680241.gif

iQtiudIvvnv08.gif

1358701822986.gif

tumblr_m92kpnnTU21r062gqo3_400.gif

tumblr_m3os31wa5b1qmz06ho3_r1_250.gif

tumblr_m9blklOBN01r6g22co1_400.gif

tumblr_lzms6inhuh1r1fq7do1_500.gif

Go Home Bitches You're All Drunk !!!!
tumblr_m0wsm5qmoT1qfm715o2_500.gif

^Имате среќа вие ви купувале вашите работи од Јунајтед. Јас мојте ко бев мал( не дека сега не сум) ги молев да ми купат некој дрес од јунајтед или што било да е само со Јунајтед.. и ај кога им здосадив веќе решија за роденден да ми купат дрес. Е сеа ја незнаев и како изненадување ми го даваат дресот, ми викаат нешто во стил ти купивме дрес и јас пукам од радости и кога гледам ми купиле дрес од Реал М. и тоа не од било кој него од циганот Робињо ...дали 2 пати го облеков дресот :D ептен се разочарав тогаш :(
Али мислам на некој да му тупиш Јунајтед, Јунајтед... и да ти купи дрес од реал фак лоџик :ROFLMAO:

^Имате среќа вие ви купувале вашите работи од Јунајтед. Јас мојте ко бев мал( не дека сега не сум) ги молев да ми купат некој дрес од јунајтед или што било да е само со Јунајтед.. и ај кога им здосадив веќе решија за роденден да ми купат дрес. Е сеа ја незнаев и како изненадување ми го даваат дресот, ми викаат нешто во стил ти купивме дрес и јас пукам од радости и кога гледам ми купиле дрес од Реал М. и тоа не од било кој него од циганот Робињо ...дали 2 пати го облеков дресот :D ептен се разочарав тогаш :(
Али мислам на некој да му тупиш Јунајтед, Јунајтед... и да ти купи дрес од реал фак лоџик :ROFLMAO:
Хахахахха... Леле, богами не е за смеење... Ќути така не да се разочараш, би им акнал дресот од глава... Иначе среќа, ми купуваа мене порано така. И дрес имав од Бекам од Јунајтед...

Ги молев уште како мал, но добро есум имал среќа јас ми купуваа :D И брат ми го научив да навива за Јунајтед па сега и него му купуваат, т.е 2цата нарачуваме кога нарачуваме нешто од официјална. :) Мајка ми дека не прати спорт ич и уште не сваќа колку се сака Јунајтед во нашава куќа, тука во Струмица продаваат постелнини ама многу се убави оригинал од Англија ги носат од фан шопот и требаше уште една да купи мајка ми.Се јавува од продавница и ми кажува : Немало Манчетсер, имало од некој Ливерул може да земам од нив нели?Боже Мој :facepalm:

Ко помал им барав дрес од Манчестер ми купија од Луис Енрике од барса, после им барав од Роналдо тие од Кака ми купија. На крај сам од Нистелрој си купив.

Ферги вчера на Паркхед

IMG_2063.jpg

За Заха денес Мирор известува дека ако сме го купеле играчот и сме сакале да го вратиме назад на позајмица ФА ќе можела да не блокира зошто требала нејзина дозвола за тоа. Нормално за Смолинг немаше ништо вакво, ама весникот што викаше дека ќе го потпишеме 'до следното утро' или 'за еден ден' сега излегува со ваков напис зошто мора да го оправда шпекулантскиот булшит што го пласираа. Ако е вистина, тогаш претпоставувам ќе биде преседан, нормално со нас како главни актери.
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 09:15 ---
Интересна идеја, целосна подршка (y)

budaletinka_r Не бе, Давид е шит затоа што брани со нозе, Џејми Реднап и Алан Ширер тип на експертиза ;) САФ бил на погреб на некој негов познаник и успут отишол да го изгледа натпреваров. И јас се надевам дека го гледал Виктор затоа што ни фали такво говедо во екипа а и вчера постигна гол со глава, негова специјалност затоа што е крупен и лесно се издига над останатите. Ама без фаул издигнување, не Герет Бери вид на давање гол со глава и качување на раменици на другите. Нели и брат му Мартин бил многу воодушевен од неговите настапи во ЛШ и му го препорачал играчот.

За Заха насловот кажува едно а сторијата друго :pos: пишува во правилникот на ФА дека треба само дополнително да се достави молба за одобрување на таков вид на трансфер за да не настане куршлус, не дека ќе не може да се официјализира трансферот или па дека ќе го блокирале. И сеа тоа е збутано во последната реченица. Ама насловите продаваат. Холовеј сака што побрзо да ги добие парите за да реинвестира а јас не сум против идејата да му пратиме играч и мислам дека ќе му пратиме играч зошто кога влегоа Блекпул во ПЛ им го дадовме Кеткарт за џабе.

Нашиот екс играч Ричи Џонс ќе оди на Вембли со својот Бредфорд, браво за малиот :)
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 09:55 ---
Мексиканецот Јирген Дам за кого пиша вчера Филип има татко Германец и германско државјанство така да нема да му биде потребна работна дозвола.

И плавата јапонка Ilumious :D .... од кај па овој мексиканец :icon_mrgr:

Мајка му наводно е Мексиканка, и татко му отишол по неа во Мексико и таму останал, better love story than Twilight :D :D :D :D :D :D :D
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 10:18 ---
Ryan Giggs ме потсети на сценава од третиот камен од сонцето

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=o__8yTla3r4#t=605s

Si, I am Swedish :pos:

ме потсети на сценава од третиот камен од сонцето

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=o__8yTla3r4#t=605s

Si, I am Swedish :pos:

ако некогаш си слушнала за виц blue Japanese from china ... епа од тука потекнува тоа :)

289875_large.jpg

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Xh1-HIh-9ZA#t=384s

леле филмов од кога го немам гледано ејјј смеење до смрт :pos: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom