- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.782
- Поени од реакции
- 70.563
Миоски, јак филм иначе, го пуштаа порано на Крт![]()
Немој само да ми кажеш дека си од Куманово....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Миоски, јак филм иначе, го пуштаа порано на Крт![]()
пошо КРТ је кумановска радио телевизијаНе, зошто?))
пошо КРТ је кумановска радио телевизија![]()
крт едо амазонАбе и во СК ја има или ја имаше сеа не знам, после на иста френквенција три телевизии ги ставија, Крт, Едо и не знам која и сеа само Едо е ваљда на таа фреквенција.![]()
Да така беше. Памтам коа бев мал у драчево се фаќаше само МТВ1,2 ,КРТ и Амазон и толку па после дојде шиттелАбе и во СК ја има или ја имаше сеа не знам, после на иста френквенција три телевизии ги ставија, Крт, Едо и не знам која и сеа само Едо е ваљда на таа фреквенција.![]()
Има нешто од ова со Руни??
hablar chico español?Зошто го нарекувам Де Хеа? Не, не е печатна грешка, туку така правилно се изговара.
Лошото е што е млад и што е homesick, има женска поп ѕвезда од која не може да се одвои а е глуп и не сфаќа дека со тоа што е прв голман на ман утд може да ја има која сака, детиште.
Друго, секој шпанец се враќа во својата циганска земја иако за овој нашиов да не се врати, треба руни или гигс да ургираат со некои така по цицлести кои би му го задржале вниманието и би останал и секако би станал прав мушкарац.
Трето, уште не знае англиски, труп!
И секако најбитното, после 2 сезони топки во 16ник не се боксуваат ама овој нашиов абдал никако да научи.
Нема врска, значи има еден тон причини и тоа реални, но искрено се надевам дека ферги ќе излезе и ќе дисмиса се, зошто ми нема логика ваков потег иако е многу јасно дека кога ќе почне медиумскио притисок во англија, чуда се дешаваат.
"I feel very sorry for him," Carroll told BBC Radio 5 live.
WTF?!?!
![]()
Па баш дека не читам крема знам дека е homesick малиотМанс, откај ти се информацииве дека е homesick? Тој Хоел Роблес го натерал да дојде во Виган, хоумсик бил. Знае англиски Давид, со Руни и Рио често се заебаваат на Твитер, како не знаел. Не читајте Крема шпекулации.
Па баш дека не читам крема знам дека е homesick малиот![]()