Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pogba > Kleverli
Седи кец![]()
Клеверли има 23 год, Погба на 23 год ќе биде WC player...
Клеверли има 23 год, Погба на 23 год ќе биде WC player...
А на 25 ќе смени боја на кожа.
Секој играч до 24 години според мене има простор за развој...Чист пример земи го Зидан кога беше кај вас, т.е на која возраст се разви како играч.
Погба досега има изиграно 3-4 натпревари каде што се покажал, но уште има фурни леб да јаде. Клеверли лани добро изигра, само повредата го зафркна.Разликата е во тоа што Клеверли е послушно момче во вистински клуб под палка на САФ и верувај дека ќе биде легенда на клубот во наредниот период и ќе остане вечно запаметен, а Погба е уфилмано момче кое има талент и потенцијал да стане голем играч, само што ќе изигра кај вас можеби 2-3 сезони, ќе му ја дигнете цената и ќе ви ја сјури можеби во некој лут ривал па после сите ќе го плукате како Ибра како што напоменав претходно.
Колку од тие 30 милки ќе одат за развој на нов вкус на сладолед ?
Абе сега 30 милки или ќе ве остави како што не остави нас уште е рано да се дискутира. Според мене уште подобро што си замина од Јунајтед, не ни требаат играчи како него. Го зедовме Пауел оваа сезона, негов врсник, тој ќе биде иднината на тимот.Се е тоа ок, свесен сум каков е и што ќе биде понатака, али додека е кај нас сакам да си остане ѕвер и на висина на задачата .. А верувам за неколку години ќе го шитнеме минимум за 30 милки ... Како и да е 30 милки поклон од Фергусон не се малце ...
За две години Раиола кога ќе сакат на швалерката да и купит една куќа со поглед на Охридско езеро ќе го натерат црниов да плачит за трансфер и одма ќе го смести во новиот омилен клуб на сите играчи ПСЖ.Pogba > Kleverli