Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А да, кога веќе сме кај оценка на членови сакам да го пофалам Gose007 кога се придружи во фан клубов делуваше малце изгубено и одвалуваше по некој бисер од време на време ама доста напредна од тогаш (y) освен кога ќе ја види 'најубавата навивачка на Јунајтед' во Македонија, тогаш тестостеронот му преволадува :D
Па тогаш многу ги читав овие нашиве спортски портали како sportdenes.com што беше и слични сајтови , па можеби затоа сум делувал како што велиш малку изгубено, иначе баш ме насмеа со болдот ама па и така е кога ја видам М.М не размислувам многу логички. :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
5-6 месеци? Јас би рекол 2 години :P

Туку... кога веќе сум назад во јатото, одиме на финале во мај бе? (да си спремам аватарче одсега?)

Gose007 немој лош збор за спортеденес :P

Инаку, кога се навраќаме назад, Дено беше лејм :P

Па тогаш многу ги читав овие нашиве спортски портали како sportdenes.com што беше и слични сајтови , па можеби затоа сум делувал како што велиш малку изгубено, иначе баш ме насмеа со болдот ама па и така е кога ја видам М.М не размислувам многу логички. :icon_mrgr:

Гошка мани ја М.М. ја за тебе имам две крцкалчиња наши фанови, за мене се млади ама за тебе би биле идеални, башка кога ќе пуштам некој добар збор за тебе ќе те сакаат како САФ мастиката, сега може од време на време да јадеш некој hairdryer, ама јебига ако се поставиш како Кин спрема Виеира ќе легнат на брашното.

Гошка мани ја М.М. ја за тебе имам две крцкалчиња наши фанови, за мене се млади ама за тебе би биле идеални, башка кога ќе пуштам некој добар збор за тебе ќе те сакаат како САФ мастиката, сега може од време на време да јадеш некој hairdryer, ама јебига ако се поставиш како Кин спрема Виеира ќе легнат на брашното.
Екстра јас баш такви сакам млади и перспективни навивачки на Јунајтед. :vozbud:

Екстра јас баш такви сакам млади и перспективни навивачки на Јунајтед. :vozbud:

Мартин спомна дека си млад, затоа и грешка си во старт :D - сакај ги млади а перспективата.... дај им ја!

Ај да си пробам среќата ping ping ping CopyOfDeath eternum mans Limp Bizkit ziak92 живи? :P

Jas da gi pofalam random Grobar i Deno, se zapoznav so niv pred 2 nedeli, ubavi i fini deca taka da ako imate sestri slobodni nemojte da se mislite, prakajte im broevi vo PP. :cool:
Зашто само женски род доаѓа впредвид?:DНемам ја шанси кај нив?:place:
Се шалам секако не се плашете :icon_mrgr:
П.С интересно беше времето кое го поминував во печурската страна на градот,така да време е за некоја нова кладба:D

Ke се иде годинава организирано на Финале на ЛШ?:cool:

Како The Pimp, The Brain and The Reinforcer се тројцава(y)
scaled.php

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom