Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Покрај сите овие повреди во одбраната што се случија се пружи шансата на Вутон да покаже дали е доволно добар за прв тим. Летото на турата солидно се покажа и како што читав против Њукасл исто така добро изиграл а и добро се покажа против Клуж бидејќи влезе при резултат 1 - 2 каде што Клуж пробуваше да даде гол и да израмни. Бидејќи и следниов период ќе бидеме кратки во одбраната ништо чудно повторно да добие шанса Вутон и да видиме како ќе се покаже.

Според агентот на Кинг заинтересирани се Њукасл за него.

Искрено мене помислата Евра и Вутон против Ба и Бен Арфа во оваа форма ме плаши. Јас повеќе сум да игра Еванс макар и под инекции прво заради поголемото искуство и второ поради доброто партнерство со Рио, а ако веќе Џони паузира тогаш Вутон би бил подобро решение од Керик на пример, ај па може ќе ме демантира Скоти ако игра...

Искрено мене помислата Евра и Вутон против Ба и Бен Арфа во оваа форма ме плаши. Јас повеќе сум да игра Еванс макар и под инекции прво заради поголемото искуство и второ поради доброто партнерство со Рио, а ако веќе Џони паузира тогаш Вутон би бил подобро решение од Керик на пример, ај па може ќе ме демантира Скоти ако игра...
Вака зборевме и за Смолинг ако се сеќавате кога дојде мечот против Сити 2010 и кога мораше да игра тој заедно со Видиќ мислам против Тевез, тогаш Смолинг сите ги демантираше и изигра одлична партија при која Тевез не мрдна и ножичките на Руни исекоа се. :)

The Referee's Association, FA and Premier League have all come out with statements making it clear that Chris Foy has not been demoted.

There are 16 "elite" referees but only 10 Premier League fixtures each weekend so the refs are rotated and 6 are given lower league games. Foy is 1 of those 6 this week.

Koga vi vikav lani I letovo deka Rodwell bese ok samo vo 2009/10, potoa stagnirase vie me napadnavte. Pa proslovo leto Moyes nas ni go ponudil za 13 miliona ama sme rekle ne.
Znaci deteto osven taa sezona mesto da napreduva si ostana na nisko nivo, pa I eve ne moze da igra na golemata scena. Znae Moyes sto pravi, da bese od air ke go prodadese za 30 miliona ko sve kvalitetno kaj nego.

Ne se sekirajte za Wootton, deteto go ima kapitenskoto vo nego, samouveren e. Samo minus mu e sto ima mala glava za defanzivec, kako vo kalap od cilindar da mu e praena.

Да сум на местото на Керик никогаш повеќе не би играл за Англија, ама гледам пак го викнале, ќе се освестат вајда, ама касно ќе биде.. :cautious:

Bravo za Solskjaer, stvarno cuda pravi so Molde.

ти имаш нешто да кажиш против Молде???:D..ги имаш гледано каков нинџиски фудбал играат само..Борусиа Дортмунд втор дел и двајца црнци како Јорк и Кол имаат во нападот..вистински машинерии се ..

525011_487679151272306_280607939_n.jpg

:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom