Rooney's Temper
in front of Old Trafford
Гледам никој не го спомна црнчиштето кога го примивме првиот гол.
Знае или не знае нога да пушти?
Не биди навивач на Ливерпул...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам никој не го спомна црнчиштето кога го примивме првиот гол.
Знае или не знае нога да пушти?
Ме чуди само како Сити се одјави од трката за Ван Перси, и онака пола Афронал игра кај нив...
Да ни ги вратат парите што Фергусон леташе за специјално да го договори трансферот!Ако играчот не сака да оди во било кој Х клуб, не можат со сила да го однесатрекол Перси не сака таму и тоа е тоа. А со Мура беше типична работа со неписмена нација, на се договорено прифатија понуда од ПСЖ, барем не се договарај ако е така, не ми е за играчот туку нефер е постапено, како и со нас така и со Интер. И после бразилскине претседатели ќе зборат не им чинело понашањето на европските газди, wow, shocking.
За 4 милиони одличен играч ќе земеме има потенцијал во Инс Џуниор, само мислам дека не ни е побрено моментално засилување на оваа позиција бидејќи како што знам тој игра на позцијата AMF/SS , а таму ги имаме Руни и Кагава , а ги имаме и Лингард и Петручи од малдинците кој исто така играат на оваа поззиција , па така да мислам дека е подобро да земеме некој box-to-box midfielder како на пример Кевин Стротман од ПСВ кој најави дека сака си замине.
За 4 милиони одличен играч ќе земеме има потенцијал во Инс Џуниор, само мислам дека не ни е побрено моментално засилување на оваа позиција бидејќи како што знам тој игра на позцијата AMF/SS , а таму ги имаме Руни и Кагава , а ги имаме и Лингард и Петручи од малдинците кој исто така играат на оваа поззиција , па така да мислам дека е подобро да земеме некој box-to-box midfielder како на пример Кевин Стротман од ПСВ кој најави дека сака си замине.