Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

За пензија сигурно на кеај на сезона ќе си одат и Гигс и Сколс. По мое Карик (5м) и Нани(17м-18м) по една шут карта со балгодарница за досега. Стротман за ПСВ ти е нешто како Руни за Јунајтед и башка сега игра заедно рамо до рамо со Ван Бомел, кое искуство само ќе акумулира со играњето заедно со Бомел. И уште еден среден играч кој би бил добар да се менува на крило и CM-со офанзивен карактер некој како Aндреа Шурле или Луис Холтби.

За очекување беше Нани да го продајте, ама во октомври бе. Ептен сте подраниле. Ај кај да е ќе излези новиот менаџер, ќе се средите.

Ќе дојде Мојс и ќе ги донесе Бејнс, Фелаини, Јагиелка и Јелавиќ :sneaky:

Стварно шо се деси со Нани, слушав на радио дека се степал со некој? :eek:

247684_153133338162037_368606429_n.jpg

Who is this?:D

Прекинав да читам кај Керик да се продаде. Не сте арни жими се.

NomoregameS! Ќерка му на Рафаел :)

Ако ме прашуваш мене и треба заклучена да остане, една од причините зошто ретко пишувам таму сега поготово кога сите ABUs се здружија во јадењето бурек за Јунајтед.

^Абе колку сакат нека јадат бурек, и онака каков друг муабет ќе направат.
Ама онакви клетви? :facepalm:

Оние не треба од форумот да се избришат, треба од живите. :tapp:

Си има одговорен форумов за отстранување, тој ќе си одлучи :) ај сменете тема, свето место е ова, зборете за наши дечки :P

Мене ми е жал само за Eric The King до последно не се даде, додуша поише на ремет ги удираше, ама пак сега гледам почна да се инфилтрира по фан клубови, ако средниот ред имаше пола од ентузијазмот на Ерик ќе бевме први без конкуренција :D

Мене ми е жал само за Eric The King до последно не се даде, додуша поише на ремет ги удираше, ама пак сега гледам почна да се инфилтрира по фан клубови, ако средниот ред имаше пола од ентузијазмот на Ерик ќе бевме први без конкуренција :D
Фала брат, се трудам најмногу што можам, за Јунајтед се! GGMU!!!

Иначе од сега забораете на шопкаст. инсталирајте си torrent Streаm.. ја сеа милан преку тоа ја гледам стакло слика има.. А и Bloodzeed почна таму да стримува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom