Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сфативте сега какви глупости зборевте демек не си додавале Робин и Вејн? Тоа така се погодија тие 2 шанси, немаше никаква логика...

Не знам дали ти сфати каква глупост кажа.
Го коментиравме тој натпревар, и да, НЕ СИ подаваа на тој натпревар, во 3-4 изгледни прилики ...

Супер освен глупиот гол што го примивмо,изигравмо супер утакмица,само многу ме нервира тоа што ја пимплаат топката до бескрај,и на крај пак ѓи дадовмо голојте од нафрлени топки.Сеа не чека тешко гостуање,каде што стварно ќе морамо добро да се испотимо ако сакамо да ѓи освоимо трите бода.Би можеле да им излеземо со оваа формација,ми делува доста добро.

Го гледаше ли мечот со Тотенхем? Руни најмалце 2 пати можеше да му ја даде на Перси кој беше сам сам, шутираше во трибините. РВП пак таа со лева оддоле кога ја шутна безвеза ти текнува? Можеше комотно да ја сврте на Руни десно доле, место да шутира, многу попаметно решение.

П.С. Малце глупо ми е за Руни што уште нема дадено гол, без разлика на повредата. Против Њукасл сакам од него да видам гол.

Го гледав, ама тоа се обични ситуации. Робин ќе ја шутнеше таа со лева, независно дали десно стоел Руни или некој друг. Едноставно така одбрале да постапат во тие ситуации, дали ќе зборевте ако погодеа? А на форумов се направи како за инает да не си додаваат, како да се мразат ако се конкуренти за иста позиција. Тоа во толку голем клуб и со такви класи играчишта - тешко.

Го гледав, ама тоа се обични ситуации. Робин ќе ја шутнеше таа со лева, независно дали десно стоел Руни или некој друг. Едноставно така одбрале да постапат во тие ситуации, дали ќе зборевте ако погодеа? А на форумов се направи како за инает да не си додаваат, како да се мразат ако се конкуренти за иста позиција. Тоа во толку голем клуб и со такви класи играчишта - тешко.

Губиме 2-3. не водиме 2 разлика ... Шанса на 16-метри ... Не е обична ситуација... не е една таква...
Не знам што им се врти низ глава, но очигледно беше дека подобрата солуција за тимот беше да се подадат, а одиграа себично ...
Една од тие шанси сигурен сум дека ке значеше изедначување ...

Него смеа ме фаќа,коа читав овдека,коа некој викаа дека не ни требал перси.ама важно сеа ни врши работа:D

Супер освен глупиот гол што го примивмо,изигравмо супер утакмица,само многу ме нервира тоа што ја пимплаат топката до бескрај,и на крај пак ѓи дадовмо голојте од нафрлени топки.Сеа не чека тешко гостуање,каде што стварно ќе морамо добро да се испотимо ако сакамо да ѓи освоимо трите бода.Би можеле да им излеземо со оваа формација,ми делува доста добро.

А што да прават,да остават противникот да игра со топката?
Колку е топката повеќе во твои нозе/твој посед на топка тогаш се помалку и помалку шанси може да створи противникот.

До сите членови,формациите што ги прави Фергусон и ротирањата не се експерименти туку на некој начин се прилагодува на нивната игра.Не е само како ќе ти прдни така стави ги играчите.... денеска додуша не ја гледав утакмицата,но според коментарите имало поразлична формација заразлика од минативе утакмици.Исто така доста ме изненади што двата постигнати гола на Ван Перси се асистенции од Руни. :ROFLMAO:

Губиме 2-3. не водиме 2 разлика ... Шанса на 16-метри ... Не е обична ситуација... не е една таква...
Не знам што им се врти низ глава, но очигледно беше дека подобрата солуција за тимот беше да се подадат, а одиграа себично ...
Една од тие шанси сигурен сум дека ке значеше изедначување ...

Јас не кажав дека не требало да додадат, ама ако тоа решиле да го направат во тој момент - ќе го направеле без оглед кој играч ќе им се отвори. Ме сфаќаш сега? А тука се направи фама како БАШ тие двајца не си додаваат меѓусебно, и дека се себични еден кон друг со мотив на докажување.

Е да, убаво ме потсети членот ~A~ . Да не беа експериментирањата на Фергусон, денес Рој Кин може ќе беше просечен бек со негде 30 настапа за клубов и после во чемпионшип дивизија терање цела кариера. Сколс ќе беше напаѓач бетер од Белион, Клевз ќе го минуваа како сакаат исто на бековска позиција, Флечер ќе беше десно крило и така натака.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
А што да прават,да остават противникот да игра со топката?
Колку е топката повеќе во твои нозе/твој посед на топка тогаш се помалку и помалку шанси може да створи противникот.

До сите членови,формациите што ги прави Фергусон и ротирањата не се експерименти туку на некој начин се прилагодува на нивната игра.Не е само како ќе ти прдни така стави ги играчите.... денеска додуша не ја гледав утакмицата,но според коментарите имало поразлична формација заразлика од минативе утакмици.Исто така доста ме изненади што двата постигнати гола на Ван Перси се асистенции од Руни. :ROFLMAO:
Па многу јасно дека треба да ја држимо топката у нас,ама на моменти се пре комнинирамо,сакамо со топка у гол да влеземо.Инаку си кажав ја оваа формација ни е добра и би требало да излеземо со оваа на гостувањето кај њукасал.

Леле сликава е priceless
209633_10151102585062746_1529180863_o.jpg

Фаците на романциве:pos::pos::pos:

TOM INCE is set to follow in his father’s footsteps and sign for Manchester United in a £4million January deal.
The former United midfielder spoke with Alex Ferguson earlier this week in a bid to get the 20-year-old Blackpool ace to Old Trafford.
And his intervention appears to have done the trick, with the switch on course for the New Year transfer window.
England Under-21 player Ince has been on fire for the Seasiders this season, scoring six times in eight games.
He moved to Blackpool from Liverpool only last summer and his two-year deal is due to expire at the end of the current campaign.
But Fergie wants him in as soon as possible and is confident of tying everything up in the next two weeks.
Ince Snr, 44, played more than 200 times for United between 1989 and 1995, winning two Premier League titles.

Гледам никој не го спомна црнчиштето кога го примивме првиот гол.
Знае или не знае нога да пушти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom