Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Eric The King алал да ти е друже,ѓу утепа,,само не се мучи за џабе,и онака немаат капацитет да те разберат.
За искомлексирани копилиља ми е чест да ги дупам, нема за нив жал!
Инаку не се мачам, си правам да ми е интересно, јас ги дупам, тие мислат дека некако ќе ме испровоцираат и така, да помине времето братче;)

некој случајно да не може да го најде моментот пред пеналот на валенсија кога ги претрча сите во средина и кога испопаѓаа :D

395337_362343863849324_2025474402_n.jpg

:sneaky:

И на мене многу ми фали Руни,знам дека не беше во добра форма но,тој на вакви утакмции знае со еден потег да реши утакмица!

Liverpool hired Brendan Rodgers who was Swansea manager in the championship prior to getting them promoted to the premier league. They signed Fabio Borini who spent 2011 at Swansea in the championship. They signed Jojon Shelvey from Chalton who are now playing in the championship and They have also sent Jay spearing on loan to Bolton to gain some experience in the championship.

They're just getting a team together ready for next season in the championship. YSB

Ohhhh, Robin van Persie, ohhhh Robin van Persie, ohhh Robin van Persie

Па зар има подобро од ова ... :vozbud: .. нека цркнат душманите го зедоа сосе тестиси !!!!!

p.s. 4.25 .... ere it comez mate .. he is foking jamie carragher :pos: !!!

Нова епизода од серијалот. :D

Ohhhh, Robin van Persie, ohhhh Robin van Persie, ohhh Robin van Persie
Не са нормални жими све:D,ама ако тоа е љубов кон клубот,и кон својот омилен играч.

Best CB I've seen. 1.5 legs is all he needs. Rolls Royce of a defender. Sheer class.

Коментар за Рио ;)

Rolls Royce of a defender

е баш тоа :нинџ:

Ми пишаа неколку порака дека вчера не им пуштало Сопкастот, не ги логирал. Вака, ќе инсталирате VLC player тие што немате и ќе направите сопкастот да ви го дава преносот преку VLC. Како да направите, ќе најдете на клипов http://www.youtube.com/watch?v=A0tgL0365PE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom