Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

овие од што се очајни па почнаа да се жалат и во темата за фантази премиер лига. аахахахахахахахахаххаха

Откако сум зачленет на форумов не сум видел ништо паметно од страна на Ливерпул. Не им читам фан-клуб,но она што го пишуваат во темите за Премиер лига тие нон-стоп зборваат лошо за Манчестер Јунајтед,не знам што се толку огорчени ко демек татко му игра таму,не гледаат ко непријатели.Се занемаруваат,а што да се случи со Манчестер Јунајтед се коментираат,да прднам на ОТ сигурно ќе се дознае со брзината колку што е прдежот.
Не им обрнувајте внимание на нивните фрустрации и провокации ќе видат ќе невидат ќе си се пикнат во нивното дувло фан-клубот и таму ќе си се тешат. Вчера цела вечер најверојатно не заспале од мака и кошмари и само на форум дрдлаат. :icon_lol:

и после заслужиле бод не дај боже победа ... неколку фрејмови отсликуваат 20 години од она што се скаузерите .... лузерски клуб !!!
iP32HZYguTxiq.gif

Два дена дрвење на ПЛ темата....ноќна мора им е Манчестер Јунајтед...

А со клетвите ги разбирам до некаде, 20 години humiliation си го земаат данокот :D

@Eric The King ти си така познат по дупчењето на лузериве, па еве малце боцни ги со нивната верзија на Роналдо:pos::pos::pos::pos:

Ново!!! Магарето од Лузерпул направил своја верзија на Black&Yellow
206278_482524428454445_40488963_n.jpg

Ajde batalete, zadutre imame labava utakmica :)

^Ако оваа ја изгубиме, наредната со нив ќе ја тепаме и обратно :D

^Зависи, зависи. :)
Од се зависи. Тие со каков состав ќе излезат, ние исто.
Ќе видиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom