Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А болело кога ќе се изгуби со судиска одлука а? Е нека боли, болеше и кога ги поштеди Дауд од црвени картони кога им влегоа и на Рафаел и на Нани, можеше титулата да ја изгубиме таму, само што за разлика од тогаш сега опстанокот е битен :icon_lol: Затоа сега, еnjoy the show :ROFLMAO:

Јас се испричавам што ОВДЕ ќе прашам, меѓутоа чисто ме интересира:
Како е исто во поглед на оштетување кога ќе се додели црвен картон на безврска, со недоделување на црвен картон?

А, ако веќе „се израмнувате“ во „нефер делување“, нека ви текне на пеналот од 18 метри од Маскерано, па на црвениот картон... пак од Маскерано и тн.
....
и тн.
За да не идеме на оф топик на вашево место, одговори може и на останата тема, и на ПП, не е проблем.
Поздрав.

Како е исто во поглед на оштетување кога ќе се додели црвен картон на безврска, со недоделување на црвен картон?

А, ако веќе „се израмнувате“ во „нефер делување“, нека ви текне на пеналот од 18 метри од Маскерано, па на црвениот картон... пак од Маскерано и тн.
....
и тн.
За да не идеме на оф топик на вашево место, одговори може и на останата тема, и на ПП, не е проблем.
Поздрав.

Па исто е, онака, се се враќа се се плаќа. Ќе се извлечеш 2-3 ситуации, еднаш ќе те стигне казната. И ние тогаш се осеќавме бесно ко вас ама никој од вас не призна дека Карагер требаше да си добие црвен иако бликаше крв од ногата на Нани. Тоа е.

....
и тн.
Поздрав.
А бе какво израмнување, цигани како вас треба само да се газат и да се пукаат во фаца, и со судии ако треба!
Не туку ми глуми во наш фан клуб светица! Ајде мрш таму, оди и плачи!
Ми се гади од такви како тебе!

За Рафаел ми е мене повеќе мерак :)

Евра си играше солидно, мислам дека и атмосферата го крена, Рафаел и Рио беа вистински војници денес, првиов играше како вистински маж, вториов беше командант денес на одбраната, сите дуели ги доби и сите што пред 2-3 недели рекоа Рио да се пензионирал зошто изгубил осет за фудбал мислам дека сега се осеќаат многу грдо :icon_mrgr:

Против Њукасл да се избацат од игра Рафаел, Фердинанд, Евра, Керик, Сколс, Валенсија, РвП, Кагава. И Видиќ ќе го ставев тука ама уште тој треба да собира кондиција. Вака нешто би искочила во купов

Де Геа; Весели/Вермајл - Вутон - Видиќ - Бутнер; Брејди, Петручи, Клеверли, Велбек; Лингард, Енрикез/Ернандез
powell,ando,fletch,macheda????

troll face :pipi:

308056_10151090868857746_2044779487_n.jpg

Па исто е, онака, се се враќа се се плаќа. Ќе се извлечеш 2-3 ситуации, еднаш ќе те стигне казната. И ние тогаш се осеќавме бесно ко вас ама никој од вас не призна дека Карагер требаше да си добие црвен иако бликаше крв од ногата на Нани. Тоа е.
И кога Овен излагаше сам пред Реина, чист старт позади од Карагер, само жолт картон..смешки. Се дешаваат на двете страни такви работи, ее едно време памнам Хипија у 4та минута кога го извадија, 4:0 дебаклот :icon_lol:, мераци.

Иначе честито победа на Енфилд, од играта не сум задоволен како да се плашат да нападнат, па и со играч повеќе ако не смиреше игра Сколс, пак ќе мачеа мака. Добри одбрани за Линдегард, и уште ми е несигурна одбраната на високи топки, се надевам ќе се среди. Картонот црвен заслужен, напалено дете изиграваше Сталоне и отиде крвнички и како што видов закасна да иде на топка, а пеналот недоволен контакт за пенал. Можеше и да не го свири и ќе си продолжеше натпреварот. Мора да почнат да играат пред да не здрват, ме нервира ваквиот пристап, кај и да е ќе се губат бодови ако играат лагано. Сепак, си го чекам јас Руни :).

Кажете што ќе кажете Руни ваков онаков ама фали, фали многу. И кога не е во форма психички влијае неговото присуство на теренот врз другите. Доказ е натпреварот со Баерн кога играше повреден. Барем јас така мислам.

Што е најжалната работа за дечкото, беше предупреден усно да намали тензија, кога помина без жолт картон, мислам дека врз Рафаел беше стартот, а тој и понатака продолжи со груба игра ...

Eric The King алал да ти е друже,ѓу утепа,,само не се мучи за џабе,и онака немаат капацитет да те разберат.

ова циганиве скаузерски се патетични и смешни , само небото е граница за нивното ретардирано размислување .
Не за џабе се рекло дека скаузери се раѓаат љубоморни.

Ги изглеав синоќа Match of the Day 1&2
Сите се сложија дека чисти му биле одлуките на судијата, марк лоренсон му дава 10од10,така да нек пукну душмани.
Судијава си судел и у саботата и вчера.Бил помошник на фулам-виган ,ваљда може така?:icon_mrgr:

Ги изглеав синоќа Match of the Day 1&2
Сите се сложија дека чисти му биле одлуките на судијата, марк лоренсон му дава 10од10,така да нек пукну душмани.
Судијава си судел и у саботата и вчера.Бил помошник на фулам-виган ,ваљда може така?:icon_mrgr:
Da be, fourth official.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom