Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кажи дека е за спортска не се љутимеЌе ви игра денес Руни??? (важно ми е)![]()
Па затоа прашав, гледам дека без Руни се тути фрути а вака веќе е сигурна победа за васкажи дека е за спортска не се љутиме![]()
Ни на спорт клуб ни на + не не даваат ако некој знае на која од EXYU LISTA.M3u ќе ја даваат нека пише , а исто и претходниот викенд не ги даваа со Сити можеби ги бразат Њукасал па заинает не ги давааткажи дека е за спортска не се љутиме
Не ми се верува дека спортклуб прават ваква глупост,ги даваа Челзи-Вулвс а не Манчестер Њукасл која сигурно е подобра и поквалитетна утакмица![]()
Ах, добро е чим играат и Руни и Јанг, еден другар ме исплаши ми рече немало ни Руни ни Јанг да играат.Гоше е по тие работи!
Се шалам, еве да пробам: De Gea, Jones-Rio-Vidic-Evra, Nani-Fletch-Carrick-Young, Rooney-Berbatov.
Нешто налик на ова треба да е утрешниот состав, може Valencia место некое од крилава и Chicharito место Berbatov, али оле мале тоа ни е арсеналот за утре!
Поздрав..![]()
Ни на спорт клуб ни на + не не даваат ако некој знае на која од EXYU LISTA.M3u ќе ја даваат нека пише , а исто и претходниот викенд не ги даваа со Сити можеби ги бразат Њукасал па заинает не ги даваат![]()
Знам шала беше не дека ги мразатНе ги мразат, има пренос на Спортклуб Прајм ама ние тој канал тука го немаме.
Фантази фудбал