кажи дека е за спортска не се љутимеЌе ви игра денес Руни??? (важно ми е)
Па затоа прашав, гледам дека без Руни се тути фрути а вака веќе е сигурна победа за васкажи дека е за спортска не се љутиме
Ни на спорт клуб ни на + не не даваат ако некој знае на која од EXYU LISTA.M3u ќе ја даваат нека пише , а исто и претходниот викенд не ги даваа со Сити можеби ги бразат Њукасал па заинает не ги давааткажи дека е за спортска не се љутиме
Не ми се верува дека спортклуб прават ваква глупост,ги даваа Челзи-Вулвс а не Манчестер Њукасл која сигурно е подобра и поквалитетна утакмица
Ах, добро е чим играат и Руни и Јанг, еден другар ме исплаши ми рече немало ни Руни ни Јанг да играат.Гоше е по тие работи!
Се шалам, еве да пробам: De Gea, Jones-Rio-Vidic-Evra, Nani-Fletch-Carrick-Young, Rooney-Berbatov.
Нешто налик на ова треба да е утрешниот состав, може Valencia место некое од крилава и Chicharito место Berbatov, али оле мале тоа ни е арсеналот за утре!
Поздрав..
Не ги мразат, има пренос на Спортклуб Прајм ама ние тој канал тука го немаме.Ни на спорт клуб ни на + не не даваат ако некој знае на која од EXYU LISTA.M3u ќе ја даваат нека пише , а исто и претходниот викенд не ги даваа со Сити можеби ги бразат Њукасал па заинает не ги даваат
Знам шала беше не дека ги мразатНе ги мразат, има пренос на Спортклуб Прајм ама ние тој канал тука го немаме.
Фантази фудбал