Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Денес сакам на Берба да игра во прва постава добро изигра во ЛШ треба да му се даде шанса

Ќе ви игра денес Руни??? (важно ми е):)
кажи дека е за спортска не се љутиме :D

Не ми се верува дека спортклуб прават ваква глупост,ги даваа Челзи-Вулвс а не Манчестер Њукасл која сигурно е подобра и поквалитетна утакмица :mad:

кажи дека е за спортска не се љутиме :D

Не ми се верува дека спортклуб прават ваква глупост,ги даваа Челзи-Вулвс а не Манчестер Њукасл која сигурно е подобра и поквалитетна утакмица :mad:
Ни на спорт клуб ни на + не не даваат ако некој знае на која од EXYU LISTA.M3u ќе ја даваат нека пише , а исто и претходниот викенд не ги даваа со Сити можеби ги бразат Њукасал па заинает не ги даваат :)

Гоше е по тие работи! :icon_lol:

Се шалам, еве да пробам: De Gea, Jones-Rio-Vidic-Evra, Nani-Fletch-Carrick-Young, Rooney-Berbatov.
Нешто налик на ова треба да е утрешниот состав, може Valencia место некое од крилава и Chicharito место Berbatov, али оле мале тоа ни е арсеналот за утре!

Поздрав.. ;)
Ах, добро е чим играат и Руни и Јанг, еден другар ме исплаши ми рече немало ни Руни ни Јанг да играат.
Фала многу :)

Ни на спорт клуб ни на + не не даваат ако некој знае на која од EXYU LISTA.M3u ќе ја даваат нека пише , а исто и претходниот викенд не ги даваа со Сити можеби ги бразат Њукасал па заинает не ги даваат :)

Не ги мразат, има пренос на Спортклуб Прајм ама ние тој канал тука го немаме.

Момци и девојки, се гледаме после на пиво и заедничко следење на натпреваров, тројца Geordi Boys ќе ви прават друштво, па подобриот нека победи (Њукасл :P).

Зошто на Фантази фудбал го има Рунка како повреден?

Не го искористивме киксот на Ман Сити... сеа ќе бевме -3 бода...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom