Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А можи и Еванс лево, Фабио десно, Смолинг централен со Видич ако се оправи.

Играше против Сити, ама беше сменет од Рафаел кон крајот на мечот и нешто лут излезе, изгледа почуствувал некои болки уште тогаш...
Голот падна од фаулот тој што го напрај-нервозата за тоа можеби :cautious:

Oва ич не ми се допаѓа :(

Значи за Рио не знам ама Видиќ ќе е спремен и за со Тотенхем. Е сега дали ќе го играат не знам ама според мене не мора да се брза. Фелан некни кажа дека било многу подобро од што мислеле и не било страшно, за недела дена ќе се санира се.
Не гледате дека идат квалификации за со репрезентациите и гледа само да ги држи во аут да не го истепаат некој баш додека имаме дерби мечеви?
Баш така.Ќе ни треба Флеч сезонава.:)
/За Де Геа-Му треба време на детето.Млад е,не знае англиски,а шпанската лига е поинаква од англиската.Се надевам дека што побрзо ќе се вклопи и ќе добие самодоверба.
Ама можеби подобро е Ферги да го стави Линдегард следните две утакмици.

Нц, ова ќе е еднакво на самоубиство. Не прави вака Фергусон никогаш, многу лошо ќе делува, како што можеш да видиш од постот погоре на ниеден не му направил така. Затоа Ферги > all.

Some Rumours Floating on Twitter That the Sneijder Deal is Done From a Source @ Carrington. £33.7m & £200K/Week - 4 year deal

Абе аман со тој Снајдер досадни станавте ебаго можи од вгодина да дојди..

Не видов претходно дали некој друг го има постирано...но еве...

Има еден мини документарец за Том Клеверли...се вика “Од момче до маж “

Можете да го погледнете тука
Ви препорачувам да го гледате !

Иначе друга работа, ако сакате да гледате будалии на кило..можете да го гледате “Видео Дневникот на Рио vol.1 “ од турнејата во САД на овој линк.... и то...

Значи за Рио не знам ама Видиќ ќе е спремен и за со Тотенхем. Е сега дали ќе го играат не знам ама според мене не мора да се брза. Фелан некни кажа дека било многу подобро од што мислеле и не било страшно, за недела дена ќе се санира се.
Не гледате дека идат квалификации за со репрезентациите и гледа само да ги држи во аут да не го истепаат некој баш додека имаме дерби мечеви?

Нц, ова ќе е еднакво на самоубиство. Не прави вака Фергусон никогаш, многу лошо ќе делува, како што можеш да видиш од постот погоре на ниеден не му направил така. Затоа Ферги > all.
Рио шест недели наводно,ама мислам дека ќе игра против Челзи.Евра и Флечер може уште нареднава да играат.
Ја па баш мислам дека му треба малце време на De Gea да се упознае со соиграчите,да се смести асално и да биде стартер на утакмици против помали клубови каде што притисокот не би бил толку голем.Сигурна сум дека не би му сметало,туку напротив би му олеснало малку.Мислам дека него дури и страв му е да игра слободно и инстинктивно.

Не ни треба догодина.Ако не дојде ова лето,ништо од него.

Абе си имаме играчи он колку притисок створи ке доаѓа нема да доаѓа оно ке заврши сезона не ни го треба ;) само да немаме повредени фала богу

300257_245698555463471_203980269635300_812535_8157039_n.jpg

Сонцето од Кутлеш на натпреварот Чикаго - Манчестер Јунајтед кој се одигра во Чикаго :)

Дај боже и повеќе да постигнат, сеа за сеа ѕверови се! :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom