Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Голот падна од фаулот тој што го напрај-нервозата за тоа можебиИграше против Сити, ама беше сменет од Рафаел кон крајот на мечот и нешто лут излезе, изгледа почуствувал некои болки уште тогаш...
Oва ич не ми се допаѓа![]()
Баш така.Ќе ни треба Флеч сезонава.
/За Де Геа-Му треба време на детето.Млад е,не знае англиски,а шпанската лига е поинаква од англиската.Се надевам дека што побрзо ќе се вклопи и ќе добие самодоверба.
Ама можеби подобро е Ферги да го стави Линдегард следните две утакмици.
Рио шест недели наводно,ама мислам дека ќе игра против Челзи.Евра и Флечер може уште нареднава да играат.Значи за Рио не знам ама Видиќ ќе е спремен и за со Тотенхем. Е сега дали ќе го играат не знам ама според мене не мора да се брза. Фелан некни кажа дека било многу подобро од што мислеле и не било страшно, за недела дена ќе се санира се.
Не гледате дека идат квалификации за со репрезентациите и гледа само да ги држи во аут да не го истепаат некој баш додека имаме дерби мечеви?
Нц, ова ќе е еднакво на самоубиство. Не прави вака Фергусон никогаш, многу лошо ќе делува, како што можеш да видиш од постот погоре на ниеден не му направил така. Затоа Ферги > all.
Не ни треба догодина.Ако не дојде ова лето,ништо од него.Абе аман со тој Снајдер досадни станавте ебаго можи од вгодина да дојди..
Абе си имаме играчи он колку притисок створи ке доаѓа нема да доаѓа оно ке заврши сезона не ни го требаАбе аман со тој Снајдер досадни станавте ебаго можи од вгодина да дојди..