Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па нели ти е тапа да чекаш друг да киксне зошто твојот тим нема муда у прав момент да реши све?
Мене ми е искрено. Менталитет боранија.

Па не чекам друг да киксне, чекам Јунајтед да ги добие следните два натпревари.

Менталитет боранија е да ги турниш гаќите после првиот кикс.

Што се однесува за трансфер периодот ќе имаат време да прават трансфери.

Screenshot_20200715-124837_Facebook.jpg

Што се однесува за трансфер периодот ќе имаат време да прават трансфери.

Прегледај го приврзокот 258949
Манчестер Јунајтед и доволно време за трансфери мислам дека на сите ни е јасно дека не одат во иста реченица. Секогаш се чека јајцето на газо да дојди па дури тогаш да се купи нешто.

Скоро секогаш во исто време кикснуваа фаворитите сезонава. Тоа ме води во насока на размислување дека тие играат за кладилница. Иако природно е да не се победи кога не оди ама толку работи да се случајни не ми се верува...

Скоро секогаш во исто време кикснуваа фаворитите сезонава. Тоа ме води во насока на размислување дека тие играат за кладилница. Иако природно е да не се победи кога не оди ама толку работи да се случајни не ми се верува...

А да те трансферираме тебе во фан клуб Челзи во овој преоден рок?

А да те трансферираме тебе во фан клуб Челзи во овој преоден рок?
Ти ли ќе трансферираш некој хехехе
Автоматски споено мислење:

Јас не гледам како Челзи ќе тепа со Ливерпул.
Ехеххехеххе жити се со вакви ставови трансферирај ме, ама во Ајакс ако може хехехехе

Види си го аватарот Шефилд

Види си го аватарот Шефилд

Последно уредено:
има ли барем малку вистина во муабетиве за Тиаго од Баерн?? пред извесен период се пишуваше дека е веќе се договорено со Ливерпул, шо бидна со тоа??

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Kaде го читаш тоа, прв пат слушам...

Инаку и сега читав и Гринвуд имал повреда од стартот на Ромеу.

Ништо страшно, не е лигамент во прашање ни кај Шо. Превиткан зглоб само и отекување на глуждот. На секој од нас му се има десено кога играл фудбал во маало :)
И кошарка... па дури и со високи патики. [emoji846]

Update @Sanchooo10: @BVB is expecting a 120 Mio Euro offer of @ManUtD for Sancho just in case United is qualified for Champions League directly @BILD_Sport

Многу работи ќе зависат од пласманот во ЛШ, како за трансфери така и финансиски. И од Адидас ќе скратат 25 м. доколку не се обезбеди ЛШ.

Вечер е сигурно дека Ван Анхолт ни дава гол како по обичај, се друго е менливо :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom