Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Незнам не ја гледав цела и не го гледав Џонс како изигра. Против Ливерпул што гледав, не е баш за у средина се убаво може да сечи топки да притиска да ги тера да се повлеkуваат но неможе баш со топка да прави брзи проигрувања да ја вади топката да игра од грб со свртување. Не мислам дека ке се изнаигра во средината. Добар е во одбраната со оние испадите во напад што ги има. Нека е здрав и жив :)

Незнам не ја гледав цела и не го гледав Џонс како изигра. Против Ливерпул што гледав, не е баш за у средина се убаво може да сечи топки да притиска да ги тера да се повлеkуваат но неможе баш со топка да прави брзи проигрувања да ја вади топката да игра од грб со свртување. Не мислам дека ке се изнаигра во средината. Добар е во одбраната со оние испадите во напад што ги има. Нека е здрав и жив :)

Добар беше ама не е за улогата што ја играше денес за Англија. Во дуелите против Бускетс беше супер ама не е за плејмејкер. Денес такви задачи имаше од Капело. Тој е за да спречува контри и одзема топки ако веќе се игра во средина. Тоа да го прави ќе сум презадоволна.

Добар беше ама не е за улогата што ја играше денес за Англија. Во дуелите против Бускетс беше супер ама не е за плејмејкер. Денес такви задачи имаше од Капело. Тој е за да спречува контри и одзема топки ако веќе се игра во средина. Тоа да го прави ќе сум презадоволна.
Деструктивец....

Џонс треба да игра во средина само во одредени случаи и тоа баш против екипи кои имаат силен среден ред, кои играат со повеќе посед од противникот и кои играат на кратки и средни додавања како Арсенал, Реал, Барса. Џонс не е плеј и не ни треба да игра како таков. Он денес имаше задача заедно со Паркер (секоја чест за одиграното) да ги растура акциите на шпанците и да попречува при нивното организирање на противничката половина.

П.С. Утре очекувајте циркузот од англиски медиуми да напишат како Англија игра подобро без Руни и како тој ги кочи, а после па кога ќе усерат на Европското нормално пак Руни ќе биде крив зошто не играл.

П.П.С. Ворен Џојс може веќе од следната недела да го преземе Хал.

Дај бе ако ја мразите Барселона пишувајте си на некое друго место ми е гајле мене што правеле Иниеста и друштвото за Фарса ли не знам кој.
Вака офф-топик ти идам ама морам... ти си единствената на анкетата која гласала дека ќе тепа Шпанија :icon_lol:Прилично многу те изненадија англичаниве? ;)

Вака офф-топик ти идам ама морам... ти си единствената на анкетата која гласала дека ќе тепа Шпанија :icon_lol:Прилично многу те изненадија англичаниве? ;)

Не гласав пристрасно, гласав реално. Сите што гласаа на анкетата на ФБ профилот гласаа за Англија ради нашиве :) Знаеме добро како поминувала таа репрезентација против конкуренти на ниво и посилни, до пред година дена Алжир не можеше да го победи, не па Шпанија. Сепак и јас сум изненадена колку се подобриле дефанзивно.

Според мене ова не е и толку големо изненадување Англија е во топ 5 репрезентации во Европа според мене. Еве како споед мене ги рангирам репрезентациите во Европа
1. Шпанија
2. Германија
3. Холандија
4. Италија
5. Англија

Според мене ова не е и толку големо изненадување Англија е во топ 5 репрезентации во Европа според мене. Еве како споед мене ги рангирам репрезентациите во Европа
1. Шпанија
2. Германија
3. Холандија
4. Италија
5. Англија
И ти ко Пеле си абер немаш од прогноза , прееска викаше тешко Англија ова она .... сеа глем чутиш ко немтур ми правиш статистики овде жими лактово од коленицата 1ва шпанија, па и една Италија пред Англија :tapp:

И ти ко Пеле си абер немаш од прогноза , прееска викаше тешко Англија ова она .... сеа глем чутиш ко немтур ми правиш статистики овде жими лактово од коленицата 1ва шпанија, па и една Италија пред Англија :tapp:
јас според составот реков дека тешко Англија ќе победе не реков дека е слаба репрезентација кога видов дека не игра Тери,Жерард, Јанг, Агбонлахор, Руни па и Рио не ми се веруваше дека можат да победат и да мислам дека Италија е подобра посебно сега со Чезаре Прандели кој го сметам за многу квалитетен тренер имаат јак состав Италија .
--- надополнето: Nov 12, 2011 10:34 PM ---
Мојата лисата и на ФИФА листата не се многу разликуваат http://www.fifa.com/worldranking/rankingtable/index.html :)

tores.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom