Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не се загуби во Бермудскиот триаголникДа во 18 15 играат ќе го видеме ако ќе одигра Џонс против Чави, Иниеста и Силва
Не беше првиот гол на Чичарито, на Салцидо беше. Ја изгледав утакмицата, не ми се спиеше. Салцидо сакаше да му нафрли на Чичарито, го стори тоа, Чича и се приближи на топката за да ја удри со глава но ја остави и го измамија Стојковиќ и влезе во голот. Маестрален гол на Салцидо, еден од поубавите што ги видов во последно време.
Цел натпревар Србиве имаа проблем со Салцидо, Барера, Чичарито, Дос Сантос, пребрзи се за нив. Почнаа на крај и да ги клоцаат веќе од што не можеа да ги запрат, поготово Ивановиќ и Коларов, а вториов си доби и црвен. Тоа дека без Видиќ подобри ќе се.
Чичарито сега има 23 гола од 33 меча за Мексико, му фалат уште 15 за да биде најдобриот стрелец за својата земја.
England XI: Hart, Johnson, Jagielka, Lescott, Cole, Jones, Parker,Walcott, Lampard, Milner, Bent
Сигурно нема да има можеби глумецот (Бускетс) од него да има сега траумиСамо Џонс да нема трауми после ова.
Да играа Руни,Јанг и Агбонлахор друго ќе беше вака тешко за Англија