Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да во 18 15 играат ќе го видеме како ќе одигра Џонс на позиција ДМФ против Чави, Иниеста и Силва

Не беше првиот гол на Чичарито, на Салцидо беше. Ја изгледав утакмицата, не ми се спиеше. Салцидо сакаше да му нафрли на Чичарито, го стори тоа, Чича и се приближи на топката за да ја удри со глава но ја остави и го измамија Стојковиќ и влезе во голот. Маестрален гол на Салцидо, еден од поубавите што ги видов во последно време.

Цел натпревар Србиве имаа проблем со Салцидо, Барера, Чичарито, Дос Сантос, пребрзи се за нив. Почнаа на крај и да ги клоцаат веќе од што не можеа да ги запрат, поготово Ивановиќ и Коларов, а вториов си доби и црвен. Тоа дека без Видиќ подобри ќе се.

Чичарито сега има 23 гола од 33 меча за Мексико, му фалат уште 15 за да биде најдобриот стрелец за својата земја.

не бев сигурен кој го даде зашо снимката на линкот беше малце слаба,а плус головите ги именуваа на име на чичарито па затоа така пишав.
а за иванович(челзи) и коларов(сити) тоа е до школата.кога се психички изедени тоа прават ако приметил некој.за Иванович типичен пример беше со Арсенал кога го бутна РВП, и за малце ке се степаа.
--- надополнето: Nov 12, 2011 3:56 PM ---
312262_290813244284567_161577340541492_933780_1505054064_n.jpg

:pos::pos:

England XI: Hart, Johnson, Jagielka, Lescott, Cole, Jones, Parker,Walcott, Lampard, Milner, Bent

Да играа Руни,Јанг и Агбонлахор друго ќе беше вака тешко за Англија

Навистина добро играат, шала настрана изненадена сум. Дефанзивно се многу добро средени, без клучни играчи го водат светскиот шампион 1-0. Одлична акција исто на Родвел и Велбек од пред малку. Вака само да продолжат на европското следната година ќе разубедат многу критичари.

Да играа Руни,Јанг и Агбонлахор друго ќе беше вака тешко за Англија

Бар Агбонлахор да играше, овој Милнер ми се гади кога го гледам!Супер играа дефназивно ама им фали плејмејкер.Џонс беше одличен ова е исплатливо искуство,башка супер се снаоѓаше со копиите на Фарса.Кога ќе играме со нив тој мора да игра на позиција наместо Керик.
Бтв Шпанија излгеда Барса минус Меси плус Торес.И незнам дали некој примети што направија Иниеста и Чави сега и што прават во Фарса.

Дај бе ако ја мразите Барселона пишувајте си на некое друго место ми е гајле мене што правеле Иниеста и друштвото за Фарса ли не знам кој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom