Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па??? Денес која дата сме?
Premier Academy League
19 February 2011, Carrington
Добро де , и шо сеа?Видов на ман јунајтед странициве сите пишуваат ова сегде и јас го кладов овде....... видов и јас само ти кажав од кај видов...

На Исланд ќе им вратиме ама нема да ги торпедираме како они нас туку у 90 ќе им го шибнеме повеќе така ќе ги боли :)

Gose007 - making the Man United fan club on kajgana smile since 2009 :)

Наидов на добра анализа за новата позиција на Руни, како офанзивен халф. Сигурно е преземена од некој англиски сајт но ми се свиѓа како е напишано. А има и интересни факти. http://novasport.mk/Vest.aspx?id=692&GroupId=1

Наидов на добра анализа за новата позиција на Руни, како офанзивен халф. Сигурно е преземена од некој англиски сајт но ми се свиѓа како е напишано. А има и интересни факти. http://novasport.mk/Vest.aspx?id=692&GroupId=1
Логично е дека кога играш во средината имаш повеќе контакти со топката, повеќе пасови, шутови ти реков ми рече...не е потребно да си стручњак за да го заклучиш истото.

Кога ви реков Погба дека ќе потпише нов договор, џабе само ширите паника и им верувате на ропачките новинари. Погба немало да потпише, тие у проблеми ќе влезеа за трансферот негов од Ле Авр, уште да не им потпише.

Кога ви реков Погба дека ќе потпише нов договор, џабе само ширите паника и им верувате на ропачките новинари. Погба немало да потпише, тие у проблеми ќе влезеа за трансферот негов од Ле Авр, уште да не им потпише.
Секако дека ќе остане кај нас е не у Интер ќе иде да гледа како се борат за опстанок во Серие А

Леле Гоше откај го откопа Интер само у муабетов :pos:

^ Гоше е ѕвер немам веќе нерви да се расправам со него само треска зеленки .... :pos:

England+v+Spain+International+Friendly+hfhtmNluz6ol.jpg

Phil+Jones+England+v+Spain+International+Friendly+Sgwbn2VP_nvl.jpg
Danny+Welbeck+England+v+Spain+International+kmrqfLcsr8Rl.jpg

--- надополнето: Nov 13, 2011 1:44 PM ---
Велбек вчера му покажа на Пике дека во Премиер Лига беше само passenger.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom