Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

За некое чудо порталите низ светот ја немаат вклучено 4 годишната плата во цената за Фред :O Обично само за Јунајтед се користи таа математика.
И мене ова ми стана чудно ама новинарине од ББЦ уште прееска твитнаа дека конечната цена е 47 милиони фунти па изгледа ја прекинаа забавата, зошто навика е и јавниот долг на Македонија да влегува во цената.

Пишете бе и овде дека и Далот е официјален веќе:icon_lol:

Мислам дека повотрно ЛАВ ќе е прва опција, но ќе има сериозна ротација со Далот и ќе се користи доста рационално. Нема да ме чуди ако не се договори Алекс Сандро да не носиме лев бек со оглед што Далот и таму игра па ќе го ротира со Јанг и зависи што ќе се случи со Шо.

Овој е стварно луд,Австралијаќе изненадела. Секако,ако е во прашање пливање.
Плус Нигерија,каде бе....
Намерно збори така зошто сака нашите да отпаднат што порано.[DOUBLEPOST=1528303256][/DOUBLEPOST]Shortest goalkeeper: Iker Casillas (182 cm)
Shortest defender: Iván Córdoba (173 cm)
Shortest central midfielder: Claude Makelélé (168 cm)
Shortest attacker: Angel Gomes (161 cm)
Shortest striker: Derlei (175 cm)

Tallest goalkeeper: Thibaut Courtois (199 cm)
Tallest defender: Marco Materazzi (194 cm)
Tallest central midfielder: Jiri Jarošík (196 cm)
Tallest attacker: Marouane Fellaini (194 cm)
Tallest striker: Zlatan Ibrahimović (195 cm)

Леле кој миџет бил Анхел Гомеш :eek: :pos: Изгледа мал кога игра ама не ми делуваше до онолку дека е. Ајде 16 години има, може уште да расте.

Последно уредено:
Хахахаха Де Геа лабаво со рацете во џеб :pos:

Едино што ми дава надеж и возбуда за новава сезона е промовирањето на МекКена и евентуално донесување на десно крило

Koлку што помнам, поголемиот дел тука беа скептични за трансферот, особено кога некој пиша дека батето не можел прва постава да фати ни во Бенфика. Само што, никој не го отпиша уште во старт. Кога видов дека не може да процени лет на топка во Скопје...

Последно уредено:
Значи сега додека не заврши Светското не се очекува нов трансфер или подобро да не се случи оти со тие што не поврзуваат ич не ми се интересни..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom