Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И Верати е исти како Погба, знае да се изгуби тотално на големи натпревари. Скоро сите големи натпревари кои ги има играно ги има лошо изиграно, а има и неколку црвени картони, сега на овој среден ред добро би дошол некој поисусен играч од средина како Ракитич или Пјанич.

И Верати е исти како Погба, знае да се изгуби тотално на големи натпревари. Скоро сите големи натпревари кои ги има играно ги има лошо изиграно, а има и неколку црвени картони, сега на овој среден ред добро би дошол некој поисусен играч од средина како Ракитич или Пјанич.

Сезонава погба во големите натпревари против топ 6 е еден од најдобрите чисто информативно.

Sve e ova super, ali ako mutaviot ne ja prilagodi igrata spored igracite so gi ima, pak ke bidat placki

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Па освен на десно крило да ставиме берберски стол и фризерот на Погба, незнам што повеќе може да се прилагодува!
Шала настрана, ионака е празно местото, нема да кошта повеќе од 10-20 милиона фризерот, ваљда;)

Ti si go gledal godinava? Pa ne e ni bleda senka na toa so bese, ziva srekja sto togas ne se zaebavme

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Не го ни сакавме Фелипе, Лотито си го измисли тоа, гледам и некој му го зеде воопшто.

Фред во 2015 паднал на допинг тест за недозволени супстанци, но бил поддржан од страна на федерацијата на Бразил бидејки супстанцата ја немало на листата која ја добиле.Гледајте сега како англискиве мајмуни од новинари ќе му се качат на глава на братов.

За некое чудо порталите низ светот ја немаат вклучено 4 годишната плата во цената за Фред :eek: Обично само за Јунајтед се користи таа математика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom