Јака утакмица [emoji14] Тотенхем ми стана омилен тим жими се, ги обожавам како екипа и се надевам ќе стигнат што е можно подалеку во ЛШ.
Овој член да биде баниран на неопределено.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јака утакмица [emoji14] Тотенхем ми стана омилен тим жими се, ги обожавам како екипа и се надевам ќе стигнат што е можно подалеку во ЛШ.
Овој член да биде баниран на неопределено.
Јебе луд збуњеног сме ја и ти,ти збориш за Вампириа(се слагам со тебе за него) ја мислам за Боро збориш и така...Жалосно е што овие коментари не го вразумуваат него му праќа бакнежи на ставро као шмизла од јосип броз у стил љубоморне душе могу да га пуше.Не знам што да кажам, волку глуп човек одамна нема улетано во фан клубов.
Јебе луд збуњеног сме ја и ти,ти збориш за Вампириа(се слагам со тебе за него) ја мислам за Боро збориш и така...
Јеби га оставија последици овие години како не сме при врвот у Енглеска.
Ја одамна го викам ова. Ко тројан ни е во фан клубов.Овој член да биде баниран на неопределено.
Шо толлку кажа Ставро бре?? Нели гледаш дека се што збори не е точно во најмала рака, рече Санчез десно ќе играл гледам игра таму, повеќе сере за мене и вреѓа што е манир на невротична личност со его и не трпи некој да е по во право од него, јас кога пишам коментар не го ставам него приоритет за провокација или тебе па да ме цитирате и слични срања, мене по глупо ми е што ти, ставро и илумиус формирате мислење кај другите за мене, а размислувањата и ставовите ви се дијаметрално спротивни од она што се случува во клубот, т.е. повеќе верувате на некој си твитер фејк личности одколку на сопствените очи. Да резимирам вие сте испрани мозоци кој сакате и на другите да им ги исперете, а мене ме заболе...Жалосно е што овие коментари не го вразумуваат него му праќа бакнежи на ставро као шмизла од јосип броз у стил љубоморне душе могу да га пуше.Не знам што да кажам, волку глуп човек одамна нема улетано во фан клубов.
Шо толлку кажа Ставро бре?? Нели гледаш дека се што збори не е точно во најмала рака, рече Санчез десно ќе играл гледам игра таму, повеќе сере за мене и вреѓа што е манир на невротична личност со его и не трпи некој да е по во право од него, јас кога пишам коментар не го ставам него приоритет за провокација или тебе па да ме цитирате и слични срања, мене по глупо ми е што ти, ставро и илумиус формирате мислење кај другите за мене, а размислувањата и ставовите ви се дијаметрално спротивни од она што се случува во клубот, т.е. повеќе верувате на некој си твитер фејк личности одколку на сопствените очи. Да резимирам вие сте испрани мозоци кој сакате и на другите да им ги исперете, а мене ме заболе...
Ми викаш да се вразумам?? Па дечко дали си ти нормален какви глупости збориш??? Дај да те вразумам јас тебе, твојот,мојот и на ставро ставот воопшто не е битен кога се прават тие дирекни разговори со менаџер на фудбалерот и представници на клубот, кога станува збор за Санчез а за тоа се зајадовме дека за друго и не сум пишувал, Санчез има кажано дека највеќе се чувствува продуктивен на левата страна што значи дека може и му е гарантирано дека таму и ќе игра, можам да кажам ако станало збор кај ќе игра сигурно без нагодување е прифатено од нашите, и повеќе акцент се ставало на лични услови и плати, бонуси....
Ме заболе да ви докажувам и на тебе и на сите по ред или да ви се правдам за моите ставови, такви се какви се може не ви се свиѓаат ама тоа е реалната ситуација, и гледај Јунајтед имаше проблем да привлече големи имиња и тоа не го заборавајте, за тоа си ќутете таму оти заборавате кај бевме пред 4 години, а во светот на фудбалот се променија толку многу работи што ние практично го фаќаме последниот воз да се вратиме кај што бевме, на било кој начин.
Игнорантни сте а не можете да ме демантирате искрено како првачиња сте ми, ај ќе пробам да направам твитер па може и јас ќе ви ги перам мозоците...
Im gonna destroy your pussyБла, бла, бла...
Ај гони се сега.
не дека не знаевмеПогба ке паузира подолг период, 2-3 месеци, се повредил сериозно.
се е точно ова шо го пишуваш... ама не е во право и Погба... зборот од менаџерот е последен и најважен !!! Погба треба тоа да го почитува, а не да глуми "повредена примадона" и ако го игра вон позиција да не се замара и да не трча туку да се влече по терен... шо да кажат Јанг и Валенсија шо од крила го направи бекови?? и тие ли треба да се влечат по терен?? ако му рече Мурињо на гол да стои треба и на гол да застане и да ќути... не дека го бранам јас Мурињо, ама тој е ГЛАВЕН и ОДГОВОРЕН за тимот од физички до тактички план... и тука треба да заврши цело цмиздрење од Погба... и двајцата се подеднакво криви и уствари тоа ти е коа ќе влезат во конфликт две нарцисоидни створења, најголема штета ќе трпи клубот...Што е најтрагично, во право е Погба, само што за тоа не е крив Алексис туку магарето инат на клупа. Да не не е во право Погба дека максимумот и неговите најдобри игри ги дава лево во midfield three? И Руни играше крило една сезона и не беше тоа тоа, само што се вразуми стариот. Џабе хејт ќе јаде сега, во право си е.