Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мило ми е за Погба што е на клупа но ме загрижува што Раш и Марсијал се. До кога Мата ќе го гледаме на десно крило?

Мило ми е за Погба што е на клупа но ме загрижува што Раш и Марсијал се. До кога Мата ќе го гледаме на десно крило?
Додека не купиме десно крило, кое ќе игра на десна а не на лева страна;)!

Ова со Погба се надевам дека е покажување заби од страна на Мурџо, а не ради некоја ситна повреда.

Кога ја објаснуваше ситуацијата со Погба на пресот, кажа дека го повикал покрај аут линијата заради технички консултации и заради некоја ситна повреда.

Како може овој мртвиов коментатор постојано на наши натпревари да коментира. Ќе каже два збора па ќе ќути две минути. И така натпреваров е тапа овој таман да те успие.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Neka se ebe murinjo ako toj im kazuva vaka na igracite, ako ne mu kazal toj togas igracite neka se ebat. Nema pobedno nesto od da ne vratis topka koja tie ja isteraja za na nas igrac pomos da mu se ukazi.

Neka se ebe murinjo ako toj im kazuva vaka na igracite, ako ne mu kazal toj togas igracite neka se ebat. Nema pobedno nesto od da ne vratis topka koja tie ja isteraja za na nas igrac pomos da mu se ukazi.
Ја исфрлија во аут по наредба на Вагнер за да влези Мој. Зошто да им ја враќаме?

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Слабо полувреме..Мур мора да менува нешто вака небива.

Лукаку надвор Марсијал на негово место, Алексис 9ка...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ја исфрлија во аут по наредба на Вагнер за да влези Мој. Зошто да им ја враќаме?

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Ne prjkazaja jasno so se desi. Utakmicata od 20 minuta ja gledam i neznam zosto izleze billing no dokolku bese povreden i izleze tolku rano sepak e namerno isfrlena za povreden igrac da izlezi. Ako ne bese povreden mozese da se izdrzi do kraj na akcija za da se napravi izmenata. Kako i da e smetam deka e nesportski poteg od nasite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom