Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ќе освоиме ЛЕ со Дармиан и Блинд штопери. Дека напред ги имаме МСН а не Лингард, Руни итн.

Играта катастрофа од секој можен аспект.Тоа што го гледавме денес неличи на ништо а посебно не на клуб со шампионаки амбиции .. Срам сме.

Десеткувани сме со повреди, добар дел од играчите не се ротираат зошто немаме соодветни замени и дојде до тука и тие да се повредат. Тука има вина Мурињи пошто сакаше помала група на играчи.

Еден пат до ЛШ е затворен според мене. Мора да се оди ол ин на ЛЕ.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Ајде, ајде битно на Фергусон најдолгата низа без пораз беше 24 меча, Мурињо денеска го прави 25тиот.

Додека играме со играчи кои се тука на стара слава или за да пополнат квота, ЛШ нема ни да ја помирисаме.

Десеткувани сме со повреди, добар дел од играчите не се ротираат зошто немаме соодветни замени и дојде до тука и тие да се повредат. Тука има вина Мурињи пошто сакаше помала група на играчи.

Еден пат до ЛШ е затворен според мене. Мора да се оди ол ин на ЛЕ.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Со овие играчи и играта што ја играме ЛЕ е само фикција во моментов.

Рекордери на глупости... ме заболе колку непоразени по ред, кога нема ни 5 победи у низа. Ќе се посерат у ЛЕ, а 4-то место немаат шанси да освојат. И на крај ќе го слушнеме познатото "немавме среќа" мото кое го прати Јунајтед последниве сезони.

ДДГ го заболе стапот, ќе си иде у Реал.
Руни и Керик ги заболе исто така, ова им е последна сезона.
Марсијал нема појма дали го заболело или не, исто како и Дармијан.

Освен Ерера, Валенсија и Баји, другиве денеска беа јуслес.

И после сакаме игра. Ај важи. Не ми се ни пишува више, тикви недораснати.

13 пoбеди и 12 нерешени :D
Дури и дa ги дoбијaт сите 4 дo крaј штo немa теoријa, мoжнo е пaк 5ти дa бидaт :D

Со овие играчи и играта што ја играме ЛЕ е само фикција во моментов.

Точно, со криминални изданија на Руни и Марсиал кои се тотално надвор од форма, плус Лингард кој очигледно има 2 леви, додадено со отстуство на Погба е резултат на секаква безидејност денеска. Не можи на Рашфорд да чекаме се.

Срамота, резил, [emoji90][emoji90][emoji90][emoji90][emoji90][emoji90]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Za da ne bol, deneska i Siti i Arsenal ke go ispusat

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Hahahahahahahha
Kade so toj mentalitet be?
Rezervite da gi pustat treba 5 da im zakacat na Svonsi.
Na old traford fucking svonsi ti kini 2 boda. Aj da bea samo tie :facepalm:

Почна дури и жал да ми паѓа за Мурињо, не е тој крив... што за кур не го бива.

А и овој Мкитарјан па... да го прашаше некој каде се наоѓа немаше да знае. Одигра просечни 3-4 утакмици кога се врати од повреда пред 4-5 месеци и после дух... значи до толку да не го бива аууу

Тогаш јас сум смешил нешто, јбг пилишкарче бев тогаш. :D

Знам имаше некој спор, изгледа дали да играат на место Евертон или од 1во преткфалификациско коло. Сигурен сум дека претходно немаше правило победникот од ЛШ да се пчасира за следната. Тој случај мислам дека беше клучен за после да му се даде место во Лш на победникот безразлика како завршил во лига.

Еве @Peja989 или некој од пулците нека пише како беше.
Челзи кога освои ЛШ и заврши 6ти, Тотенхем заврши 4ти и не играше ЛШ.

Ќе почнам да лајкувам мислења од ноемврито како Фил Ајви чисто да видите како по скрипта ги кривите играчите за секој кикс... Ај денес Руни и Марсијал се криви оти играта на Јунајтед за к*р не вредеше. Океј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom