Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Си оди...
И после клубот го купува за 120кк.
Сеа појасно ли ти е...

Искрено нели е многу аматерски потег, глупо ?

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Тоа е друга тема на муабет ама пак ќе кажам ако не им пречи на раководните лица, мене уште помалце.

Тоа е друга тема на муабет ама пак ќе кажам ако не им пречи на раководните лица, мене уште помалце.
Па нормално, луд е Мурињо... Си бара за да има успех, овие нормално ќе одобрат...

Ама искрено признај дека е аматерски потег на долг план ако гледаме.. :)

http://footystream22.blogspot.com/

Изволте негативци.Оладете се малце бе, ако не Клеверли да го вратиме... Јас Јунајтед не можам да го гледам во борба за место за во ЛШ.Јас сакам Јунајтед да го гледам во борба за титула.Ако тоа значи да се потрошат 120 милиони за играч,тогаш нека се потрошат.Ако мислите дека магично ќе ископаме по некој Сколс,Бекам изволте пријавете се и копајте.

Леле како ќе ве тролам ако ништо не напраиме и оваа сезона...

Јас сум само реален, а вие летате у облаци и се палите како млади мајмуни...

Ама ако... коментарите остануваат

Готово, не убеди. Не го сака никој Погба сеа.

Кој би рекол дека тролањето ни е слаба точка. :(

Damn you, you evil genius.

Леле како ќе ве тролам ако ништо не напраиме и оваа сезона...

Јас сум само реален, а вие летате у облаци и се палите како млади мајмуни...

Ама ако... коментарите остануваат

И што ако ме тролаш брат ? Постигнуваш нешто ? Сакаш да ми кажеш дека прошливе три години беа подобри ? Па минатиот менаџер успеа да го продаде МВП-то на прошлото финале на ЛШ, да го уништи Депај за неполни 2 месеци.Ако овој сака играч од 120 милиона и клубот го одобрува тоа кој кур ти се замараш, ќе смениш нешто ? И мене не ми се свиѓа политиката на клубот во минатите 4 години.Ама за тоа е крив и Фергусон што не научи со јогурт играчи да освојуваме титули.Слободно повели измисли лек за подмладување и поклони му го на Ферги, тогаш сите ќе бидеме среќни мислам дека.

Стар е Ибра хехе

Сува класа од играч, племе му ебам на Мурињо како го прелажа да дое кај вас.

Еј абе утакмкца имало. Ај некој ако знае нека стави линке за стрим за телефон.

И што ако ме тролаш брат ? Постигнуваш нешто ? Сакаш да ми кажеш дека прошливе три години беа подобри ? Па минатиот менаџер успеа да го продаде МВП-то на прошлото финале на ЛШ, да го уништи Депај за неполни 2 месеци.Ако овој сака играч од 120 милиона и клубот го одобрува тоа кој кур ти се замараш, ќе смениш нешто ? И мене не ми се свиѓа политиката на клубот во минатите 4 години.Ама за тоа е крив и Фергусон што не научи со јогурт играчи да освојуваме титули.Слободно повели измисли лек за подмладување и поклони му го на Ферги, тогаш сите ќе бидеме среќни мислам дека.
Ќе тролам што се палите како млади мајмуни секогаш пред почетокот на сезоната уназад 3 години ..

Може вицотека да се отвори комотно...

Јас не викам да не го сакате Погба..

Кажувам само дека човекот е у тежок филм влезен на 23 години, мисли дека го фатил господ за јајца... Мене ми е станат многу антипатичен не само сега,одсекад и коа играл у Јуве..
2d1708922a885fa99541fe0e81c4f43d.jpg

На што личи ова објасни ми..

Ваљда Мурињо ќе го скрои... Па ќе биде ок..

Руни, Херера, Морган = лоши. Не си прават воопшто услуга.

Гледам периодов зборувате дека Валенсија е еден од главните кандидати да го напушти Јунајтед. Лично, мислам дека Мурџо нема шанси да го пушти него, сака он такви играчи што ораат по терен, плус многу е брз, ќе го користи десно без сомневање. Ерера и компанија што ги набројувате реално ќе фатат џаде, али овој не верувам.

Каква акција ви направија за вториот гол :shook:

Топка не пипнавме :D
На почеток си викам ајде тоа ни е тактика, ама цело полувреме бе.

БЛинд е очај исто така.Пак не излезе на вториот гол, ако планира да го игра штопер боље да играме со 10.

@Biomage ако од Погба само зависи дали ќе освоиме титула, тогаш јас ти дужам гајба пиво.ГЛеј го составов имаш вишок играчи.Руни е вишок,херера е вишок и блинд е вишок.Да не збориме дека немаме клупа.ПОГБА потенцирам е материјал за прв тим долгорочно.Дали ќе стане WOW играч или просек ќе видиме сезонава.Шизик на ризик е потегот на Мурињо(управата) со негово купување.

Нека игра вака Руни цел август, можеби ќе му текне на Жозе да пазари нешто и таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom