Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

,,интересот ,, од Реал е само мотив повеќе манчестер да плати колку што ќе му биде побарано..110-120-130...

сетиот проблем е од тој агентот му, што сака да го вметне повторно Реал во игра, за да може тој да инкешира што повеќе и повеќе преку процентот негов..
И немој да мислите дека тој агентот би се откажал така лесно од 10-15 мил. :D не е 1500 евра тоа туку така да се откаже тој од тие пари само и само Погба да направи трансфер..ку*от му дрема него за Погба, гледа што поголем да биде трансферот само, да може да лапа повеќе.

И дај веќе потпишете го веќе па да се носичиме кон Верати ,а не оваа циганаријата :P

Одамна јас се предадов не е можно ова поајака сага од она на царот ова испадна, а пази денес Погба шо објавува денес

https://www.facebook.com/riste.babunski/posts/10209054907383194
Не знам како сте го превеле ова како останување на Погба, користат од Адидас публицитет како Ибра што искористи за облеката :D
Нашите па денес постираа видео како Лингард ги учи другите на DAB, чудно ми стана по тоа прво ама ај. П. С. срам ми е да го постирам видеото, искрено.

Не знам како сте го превеле ова како останување на Погба, користат од Адидас публицитет како Ибра што искористи за облеката :D
Нашите па денес постираа видео како Лингард ги учи другите на DAB, чудно ми стана по тоа прво ама ај. П. С. срам ми е да го постирам видеото, искрено.
Не го сватив ни како останвање нит како заминвање едноставно нек се носат :D

На овој Раиола само колективен бојкот од сите клубови, да нема зимање негов играч. Па сите играчи да избегаат од кај него. Типов ги помина сите граници, си игра курташак.

На овој Раиола само колективен бојкот од сите клубови, да нема зимање негов играч. Па сите играчи да избегаат од кај него. Типов ги помина сите граници, си игра курташак.

А Ибра и Мики кој ви ги донесе? :)

А Ибра и Мики кој ви ги донесе? :)
И уште 10 играчи да донесе за однесувањево нема оправдување. Се става над клубовите, а за тоа се криви само клубовите што му допуштија многу. Денес побарал 20 утре ќе побара 50.
Да беа сите како САФ имаше да ги продава за кило семки.

Agreement close to being finalised: €110m + bonuses Pogba could have his medical in Miami by end of this week [Di Marzio]

Сите се исти бе, не е само дебелиов. Само што овој во комбинација со Јувентус е една убиствена комбинација. Крвопијци :icon_lol:

И Леви да беше на чело поевтино ќе поминевме ми се чини. Јако ќе не дрпни Јуве како и да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom