Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дечки дaјте некoјa квaлитетнa сликa сo висoкa резoлуцијa oд внaтрешнoстa нa oлд трaфoрд, и oд нaдвoрешниoт изглед. Сaкaм дa прoбaм дa ми изрaбoтaт тaпети зa ѕид...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Прашај фотограф ебате :) ти требат да бидат 300dpi тоа тие најбитно. Pixabay дава бесплати еден тон високо квалитетни слики

https://pixabay.com/en/stadium-old-trafford-323795/

https://pixabay.com/en/football-old-trafford-1071421/

Беј бе овај Арнаутовиќ благе везе нема во Интер не знаеше топка да води изгледаше ко ватерполист на фудбалски терен.

Беј бе овај Арнаутовиќ благе везе нема во Интер не знаеше топка да води изгледаше ко ватерполист на фудбалски терен.
Во Интер и Меси да го ставиш ќе изгледа како шишарка на ветер :D ! Инаку Арнаутович и Златан е малку многу за во еден тим . Од друга страна на едниот ќе му истече суспензијата друг ќе заработи таква и ќе се надополнуваат ! Ако не стига Балотели ќе го купат нашиве ;) !
Сега најнова мода , две недели Погба ќе го селат во Мадрид :) , дај боже и да го преселат !

Во Интер и Меси да го ставиш ќе изгледа како шишарка на ветер :D ! Инаку Арнаутович и Златан е малку многу за во еден тим . Од друга страна на едниот ќе му истече суспензијата друг ќе заработи таква и ќе се надополнуваат ! Ако не стига Балотели ќе го купат нашиве ;) !
Сега најнова мода , две недели Погба ќе го селат во Мадрид :) , дај боже и да го преселат !
Брат нема врска тимот со неговите квалитети како примање топка, позиционирање, поигрување итн..

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Брат нема врска тимот со неговите квалитети како примање топка, позиционирање, поигрување итн..

Е ај тогаш објасни ми ја играта на Милито во Мурињо епохата на Интер , што он да не знаеше со топка нешто? Спиди Панчев беше ама се погоди моментот .
Да не одиме надвор од темата , да чуеме мислење на фан клуб Јувентус околу новата романса Реал - Погба ?

Е ај тогаш објасни ми ја играта на Милито во Мурињо епохата на Интер , што он да не знаеше со топка нешто? Спиди Панчев беше ама се погоди моментот .
Да не одиме надвор од темата , да чуеме мислење на фан клуб Јувентус околу новата романса Реал - Погба ?
Треба срам да тие да го споредиш Милито со Арнаутовиќ најсериозно нема шо да дискутираме ко така.

Ај престанете со глупости, ако планирате Јунајтед да се враќа меѓу најдобрите клубови во светот тоа сигурно нема да биде со смешни ликови како Арнаутович. Ако сакате и Касано да го земеме?

Каша попара, прво вика Басти земал 200, па кога ќе пратиш линк од Билд а не од некој сајт покренат од рандом Малезиец со Аспергеров синдром вика па што ти мења а 200, а 140? Значи пак ќе кажам, истово важи и за Погба ако се донесе. Бордот на Манчестер има грубо негде 15 луѓе и Ед збори со претставници на акционерите секои 3 месеца. Ако тие 15 луѓе и на тие неколку претставници на акционерите мислат дека нема да се оптерети обртот со толку пари на плати/трансфери, нема ние што да мислиме.
После па ај не Арнаутовиќ, друга некоја пропалица, ајде малку логика, ако веќе имаме неколку пропалици во тим, зошто да ги менуваме со друга? Па и Марез, Марез кошта 55 милиони а веќе имаме десно крило во Михтарјан, кој од овие двајца би ти седел на клупа?

Не е муабетот, не коментирај, све ви смета ама резон малку треба да се има. Мурињо си кажа дека ќе има 4 јадрени засилувања, штом Михтарјан е јадрено засилување, нема што на таа позиција да се трошат брда пари. Истото важи и за одбраната, затоа Ед му рекол на Мурињо ако веќе толку сака уште еден штопер, нека најде некој со искуство во одреден ценовен ранг.[DOUBLEPOST=1469631709][/DOUBLEPOST]
Ај престанете со глупости, ако планирате Јунајтед да се враќа меѓу најдобрите клубови во светот тоа сигурно нема да биде со смешни ликови како Арнаутович. Ако сакате и Касано да го земеме?
Будали Барселона и Реал, наместо да земаат играчи како Арнаутовиќ, Игало, Вествуд, фрлаат онаму по 100 милиона на Суарез, Бејл, Нејмар и ЛШ освојуваат...

Последно уредено:
sega so Arnautovic, Sissoko.. Ok e, i da se slozime deka tie se top fudbaleri, sigurno Murinjo ne ni znae deka postojat na fudbalskata mapa, pogotovo Arnautovic.
Немој така за Марче бе. :D

090c3a5c-f32a-47b2-ba26-1c7463496062_arnautovic2_580x362.jpg

Мурџо го донесе од Твенте на позајмица. Овој е уште еден од низата пре-талентирани деца со 0% памет.
Мурињо имаше иајзви за него дека е одличен играч со страшен потенцијал ама нема памет и е глуп.
Циркузант беше овој у Интер, со Балотели матер ебаваа.

Тоа се тие кретени од фудбалери, Балотели, Арнаутовиќ, Љајиќ, Бен Арфа и уште неколкумина морони.

Ајмоо ајмооо
LTD Group (agencija za nekretnine, ista koja je Higuainu našla kuću u Torinu)

"Prije sat vremena dobili smo zahtjev, od gosp. Mino Raiola u kojem nam urgentno zahtjeva pronalazak kuće u Madridu. Radi se o njegovom klijentu, Paulu Pogbi. Mi smo agencija koja je mnogim sportašima pronašla kuće širem svijeta, samo prenosimo zahtjev jer smo uvijek bili transparentni".

Da li je moguće da je Pogbi toliko stalo da ode... Mi samo prenosimo ono što je aktualno, jer želimo da se napokon ovo završi. Sad, Real otvara neke mogućnosti sa zamjenom igrača. Ali sačekajmo... Ovo je najnovija vijest!!!
Незнам колку е точна информацијава ама ако е точна ова свинчево си игра со нервите на сите и со едниот клуб и со другиот па дури и со нас фанојве

LTD Group (agencija za nekretnine, ista koja je Higuainu našla kuću u Torinu)

"Prije sat vremena dobili smo zahtjev, od gosp. Mino Raiola u kojem nam urgentno zahtjeva pronalazak kuće u Madridu. Radi se o njegovom klijentu, Paulu Pogbi. Mi smo agencija koja je mnogim sportašima pronašla kuće širem svijeta, samo prenosimo zahtjev jer smo uvijek bili transparentni".

Da li je moguće da je Pogbi toliko stalo da ode... Mi samo prenosimo ono što je aktualno, jer želimo da se napokon ovo završi. Sad, Real otvara neke mogućnosti sa zamjenom igrača. Ali sačekajmo... Ovo je najnovija vijest!!!
Незнам колку е точна информацијава ама ако е точна ова свинчево си игра со нервите на сите и со едниот клуб и со другиот па дури и со нас фанојве
Нели и во Барселона лани му бараа куќа овие истиве? :)[DOUBLEPOST=1469645450][/DOUBLEPOST]
Ди Марцио ако лажеш ќе те скинам :kuracc:

Ова со барањево куќи ми е најтапа нешто што може да се смисли, и Михтарјан демек бараше куќа во Манчестер па ене го во Лори живее со Ибра, Бели и Пеп.

Нели и во Барселона лани му бараа куќа овие истиве? :)[DOUBLEPOST=1469645450][/DOUBLEPOST]

Ова со барањево куќи ми е најтапа нешто што може да се смисли, и Михтарјан демек бараше куќа во Манчестер па ене го во Лори живее со Ибра, Бели и Пеп.
незнам за лани :D ќе видиме што ке донеси наредниве 2 дена оваа сага испадна бетер од таа на царот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom