Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ryanyoung.png
ryangi1299106547.png

20 Years...

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/8358180/Manchester-United-manager-Sir-Alex-Ferguson-faces-two-match-ban-for-criticism-of-Martin-Atkinson.html

Фергусон може да биде суспендиран на 2 натпревари, поради критикување на судењето на Аткинсон. :tapp:

Работат мобилните, голема работа :)

--- надополнето ---

Schalke chief Clemens Tonnies said: "I have been informed by an international consultant that United are interested in signing Manuel. Provided they submit a written offer, we will deal with the matter and give them permission to speak to him.

Вчера го гледав Нојер со Баерн и по незнам кој пат ме вооудушеви, какви интеревенции имаше :O

Најдов и за Евра, ќе игра во сабота - "I don't think it is very serious, and anyway I am a warrior"

Многу летнат во воздух е Евра, мисли Чак Норис е, секогаш изјавите му се вакви ко демек јас сум ...Некогаш дури и претерува со потценувањето на противниците, мора Ферги да го спушти малце

Дали Гери ќе го видиме на Енфилд! Тоа е тоа што ме интересира мене !
Иначе секако победуваме ! И со младинци да им играме ! :)

Незнам дали веке сте виделе овоj клип , ако не го постирам да со посмееме малце . Извините ако сте го постирале веке .

Вчера го гледав Нојер со Баерн и по незнам кој пат ме вооудушеви, какви интеревенции имаше :O
Нојер? Ного ми е статичен, иако има јак рефлекс. Линдегард е права инвестиција, почеки да видеш. :)

Многу летнат во воздух е Евра, мисли Чак Норис е, секогаш изјавите му се вакви ко демек јас сум ...Некогаш дури и претерува со потценувањето на противниците, мора Ферги да го спушти малце

Евра е заебант и провокатор. Ама и челичен е. Не му треба никакво спуштане.

Првово мање битно, не мења ништо искрено. Ко да мења дали ќе е на клупа или малце погоре, и така со Фелан исто дишат. Да не нема пари и парично ако го казнат :pos2: Второво е баш фејспалм :)

--- надополнето ---

The reports are that Sir Alex Ferguson is charged by The FA for giving Michael Carrick a new contract :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom