E
Epsilon
Гостин
Ајде, Хумелс и Кавани и газиме се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, јас мислам шест класи погоре е Ромеро.Ко демек Ромеро е на исто ниво на де Геа, јасно е зошто е седнат де Геа на клупа.![]()
Не, јас мислам шест класи погоре е Ромеро.
Па сигурно нема да ти цртам и објаснувам што сакав да кажам со тоа што го пишав погоре.... Кој сфати, сфати, кој не, ќе цитира со очигледни знаеме зошто е ДдГ на клупа постови.Поштеди ме од овие иронични коментари.![]()
Па сигурно нема да ти цртам и објаснувам што сакав да кажам со тоа што го пишав погоре.... Кој сфати, сфати, кој не, ќе цитира со очигледни знаеме зошто е ДдГ на клупа постови.
Фросе вика "нека се мисли како" што значи не мора само перфоманси на теренот да се, зошто знаеме каде каде е подобар. Треба нешто друго ваљда да направи. А сите знаеме што.Хаха, поентата е што никогаш нема да го седне Ромеро на клупа, освен ако ван Гал одлучи така. Тука не ги гледа квалитетите на голманите, туку едноставно му чини на половиот орган да го игра Ромеро. Не се прави на три ипол и не води инает.![]()
Фросе вика "нека се мисли како" што значи не мора само перфоманси на теренот да се, зошто знаеме каде каде е подобар. Треба нешто друго ваљда да направи. А сите знаеме што.![]()
Во каква каша е влезен, и тоа малце ќе му биде. More, more...Blow job i da udri eden potpis/pecat.
Кoј е пaк oвoј?Хернандес најверојатно ќе замине до крајов на преодниот рок се шпекулира за Леверкузен или Тотенхем[DOUBLEPOST=1440932466][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1440932834][/DOUBLEPOST]Башка наголемо почна да се пишува дека уште еден играч ќе си замине до крајов на преодниов и ќе биде доста изненадувачки името мене вака на прва ми мава на Џонс[DOUBLEPOST=1440933095][/DOUBLEPOST]Цилесен за 25 милиони само се чека наша потврда![]()
Многу битен моменат. Редовно ги пратам интервјуата на играчот и покрај тоа што најчесто одговорот му е дека е среќен во Реал, на два пати го има спомнато Тотенхем, еднаш дека би сакал да се пензионира таму и еднаш дека редовно прати ЕПЛ и нели Тотенхем. Ја не викам дека во Тотенхем ќе се врати, ама ќе те прашам зашто мислиш дека би сакал да дојде кај вас? Ако не се лажам вие за него пред две години понудивте посолена сума него 92 та милиона евра на Реал и фино лепо ве одби. Единствен џокер или адут ви е Гигс кој демек му бил идол од детството и му е земјак и дека би сакал да работи со него.Хахаха.. Многу лично го сфати ова со Де Хеа. Ако клубовите би нарушиле односи само ради тоа што во одредена ситуација еден од нив си ги брани интересите на клубот си ебале векот и двата. Пак ќе ти речам, иако викаш не е диригирање ама селективно разгледување понуди на некој начин пак е диригирање. И доколку играчот реши да оди во одреден клуб нема природна сила што може да го спречи во тоа. Има милион такви примери низ годиниве. Ама океј лечи си фрустрации од ситуацијава со Де Хеа.![]()