Ај вака да претпоставиме, се ценкаме со Реал за Рамос и ни бараат 15 милиони плус ги даваме ништо не се за нас, за Шнајдрлин за 5 милиони и тие ги даваме, оние од Торино викаат и ние сакаме 5 плус за Дармиан што да правиш богат си даваш и за него плус, за Кејн/Лорис ич да не зборам....и се така и кога ќе видиш сите те влечат за нос и им ги преплатуваш играчите. Без разлика имале пари или не, не може така лесно да прифаќаме се дека сме најбогати не оди тоа така... и јас сакам трансфери и сигурен сум дека и ќе ги има, али реба трпение со преплаќање а секој играч само дополнителни проблеми ќе си створиме и сите ќе се заебаваат со нас...
Toa требало малце порано да се мисли. Со самиот факт дека си најбогатиот клуб на светот, и можеби единствениот клуб што може да ги искешира Меси и Роналдо у еден преоден рок, ценкање за вакви ситни суми ми е банално, особено ради фактот што играчот навистина ни го треба. 15 милиони фунти воопшто не се мала сума. 5 се.
Автоматски за нас, Реал, Барса, Сити, ПСЖ, играчот има 20% плус на цената.
Иде 3-та година, и оваа мора да загризаме за некој трофеј, а за тоа ни се потребни засилувања, за да не се кубат коси кога ке се повредат пак 8 првотимци.
Да се работи за играч за чија што позиција имаме играч, па е за ротација, разбирам ценкање.
Кога го критикував Де Геа овде, сите бевте спремни душите да си ги продавате заради него. Сега се најлошо читам. Педерче бил братот а? 
Него едно нешто ме интересира, впрочем затоа се најавив, за да ве прашам за Лорис... Добро нема подобар голман од него во моментов? Гледам ептен сте уверени во неговите квалитети. Искрено мене не ми стои за толку добар голман. Се надевам нема да испадне пацер како сонародникот негов што беше, ако воопшто го потпишат.
Најголема грешка, катастрофална да неречам е таа што не тргнаа по Чех, кога веќе знаеа дека си оди овај. Требаше да најдат начин да го убедат и да потпише за Јунајтед, како незнам, тоа е впрочем нивна работа. Кога веќе се софпаднаа коцките(Чех сакаше да си оди, а ние бараме голман) требаше да се искористи ситуацијата.
A бе ти жив си бил, те снема откако Де Геа секое коло почна да брани ко ненормален.
Зашто не си ја кажеш причината за твоите "критики"?
Зашто не кажеш дека не го сакаше у прва постава Де Геа ради неговите "лоши" перформанси? М?
Зашто не кажеш дека ние го седнуваме на клупа ради тоа што не сака да потпише нов договор пред да си иде у Реал?
Синов почна да го брани и неодбранливото, и те снема како и министрите на Грујо...
Седи мирен, ќути си, да не ти копам мислења.
ПС Тебе и Де Геа не ти беше добар, можа да замислам каков ке ти е Лорис.