Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Океј е, не им го давај, ама која е поентата да дреме на клупа и да се уништи се тоа што се градело последните 2-3 сезони кај него? И демек ќе му покажеме на плачкото, така му треба. Па сите знаеме оти 90% од Шпанците плачат за дома, не направил ништо лошо Де Геа, само сака да оди во Реал. И сеа ние демек ќе му се одмаздуваме оти не сака да остане кај нас, глупо е тоа, не личи на професионален клуб. Иначе ако веќе ништо не ни менат 20 милиони и 35 ништо нема да ни сменат нели? Или држи го, ама да го искористиш наредната сезона, или продај го таму и собери го Лорис додека имаш време.
нека испадне фер и нека потпише договор колку да му извадат добри пари барем толку му должи на клубот

Абе еве не сака да потпише сеа шо да му прајме, да го уништиме ли? :D Пак ќе кажам имало милион случаи кога ѕвезди не продолжувале договори со нивните екипи, ама професионален тим не уништува фудбалер за тоа, бар според мене. :) Демек после Де Геа на сите ќе им текне да не продолжуваат договори? Па во Манчестер играат, не во Вест Бромвич Албион. :)

Џабе дискутираме дека ќе го стави на клупа, само така е зборот, кога:

а) Ретко кој фудбалер намерно саботира во денешно време, дури и да ги нема, затоа што тоа влијае на професионалноста, неговиот маркетинг и мислењето на другите лица во фудбалскиот свет за фудбалерот. Мислите Лева не беше бесен Дортмунд кога не го пуштија во Баерн? Вриеше. Ама си изигра уште една сезона и ако не се лажам им беше најдобар стрелец;
б) Како што кажав, иде европското и редно е Де Геа да го зацементира местото во репрезентацијата. Вака, ќе му отиде уште еден турнир каде што Касиљас или по некоја случајност Валдес ќе се пред него.

Така да без секирации, во случај ова да не е филм на Ед а не верувам дека е после како се снајде со договорот на Руни, секако ние сме во плус. :) И да испадне swap или Реал да ги платат тие 50, Иго не бега никаде, читаме дека пешки би тргнал, ќе се побуни малце, ќе поплаче, ќе не ограбат Тотенхем и средена работа :icon_lol: Мене најбитно ми е да пазариме стопер, десен бек и 6ка, офанзивата ни е пристојна со Депај/Ди Марија/Ерера/Мата/Руни/Вилсон па и Фелаини против екипи што бараат боксирање.

Едвај чекам да го видам Депај, сезонава навистина испука и иако до пред некое време сметав дека не би сменил многу, после утакмиците што ги изигра оваа година сметам дека ќе биде иг - ра - чи - на.

11659238_10153087889762746_8472907041896912053_n.jpg

Bugatti Veyron SS vs Yugo Florida 1.1i.

го шутнале касиљас, демек потпишал за порто со тоа што реал поради договорот кој му истекува 2017 ќе му ја плаќаат платата до тогаш ... што значи бај бај ДДГ !!!

го шутнале касиљас, демек потпишал за порто со тоа што реал поради договорот кој му истекува 2017 ќе му ја плаќаат платата до тогаш ... што значи бај бај ДДГ !!!
е сега им го начукуваш и не им го даваш ДДГ :vozbud::love:

Па Саутемптон ни викаат, дајте ни 25 милиони фунти и играчот ваш...
Со Нани Турциве викаа 3.5, нашиве викаа 5. Случајно или не, висината на трансферот е негде на пола од ова, 4.3 милиони фунти
Ај вака да претпоставиме, се ценкаме со Реал за Рамос и ни бараат 15 милиони плус ги даваме ништо не се за нас, за Шнајдрлин за 5 милиони и тие ги даваме, оние од Торино викаат и ние сакаме 5 плус за Дармиан што да правиш богат си даваш и за него плус, за Кејн/Лорис ич да не зборам....и се така и кога ќе видиш сите те влечат за нос и им ги преплатуваш играчите. Без разлика имале пари или не, не може така лесно да прифаќаме се дека сме најбогати не оди тоа така... и јас сакам трансфери и сигурен сум дека и ќе ги има, али реба трпение со преплаќање а секој играч само дополнителни проблеми ќе си створиме и сите ќе се заебаваат со нас...

Кога го критикував Де Геа овде, сите бевте спремни душите да си ги продавате заради него. Сега се најлошо читам. Педерче бил братот а? :icon_lol:
Него едно нешто ме интересира, впрочем затоа се најавив, за да ве прашам за Лорис... Добро нема подобар голман од него во моментов? Гледам ептен сте уверени во неговите квалитети. Искрено мене не ми стои за толку добар голман. Се надевам нема да испадне пацер како сонародникот негов што беше, ако воопшто го потпишат.
Најголема грешка, катастрофална да неречам е таа што не тргнаа по Чех, кога веќе знаеа дека си оди овај. Требаше да најдат начин да го убедат и да потпише за Јунајтед, како незнам, тоа е впрочем нивна работа. Кога веќе се софпаднаа коцките(Чех сакаше да си оди, а ние бараме голман) требаше да се искористи ситуацијата.

Тренирал денес Депај со 26ка на шорц, ќе видиме дали ќе биде баш тој број

Коеман рекол дека не може да го држи Шнајдерлин уште долго, Манчестер е голем клуб и Ван Гал е голем тренер, јасно му било дека таква прилика не се пружа два пати во животот и дека Класи е одлична замена за Морган. Ова без малце е потврда за трансферот.[DOUBLEPOST=1436224631][/DOUBLEPOST]
Едвај чекам да го видам Депај, сезонава навистина испука и иако до пред некое време сметав дека не би сменил многу, после утакмиците што ги изигра оваа година сметам дека ќе биде иг - ра - чи - на.
Ми се свиѓа Депај што самиот е свесен дека имал тешко детство и му фали зрелост. Има вработено четворица советници да се грижат за него од кои едниот е финансиски и му кажува колку смее да потроши пари месецот :icon_mrgr: Така што дури по 2 сезони играње во ПСВ и купи Мерцедес на мајка му. Заха со првата плата Порше купи за него и за брат му мафијашот :pos:

Последно уредено:
Ај вака да претпоставиме, се ценкаме со Реал за Рамос и ни бараат 15 милиони плус ги даваме ништо не се за нас, за Шнајдрлин за 5 милиони и тие ги даваме, оние од Торино викаат и ние сакаме 5 плус за Дармиан што да правиш богат си даваш и за него плус, за Кејн/Лорис ич да не зборам....и се така и кога ќе видиш сите те влечат за нос и им ги преплатуваш играчите. Без разлика имале пари или не, не може така лесно да прифаќаме се дека сме најбогати не оди тоа така... и јас сакам трансфери и сигурен сум дека и ќе ги има, али реба трпение со преплаќање а секој играч само дополнителни проблеми ќе си створиме и сите ќе се заебаваат со нас...

Toa требало малце порано да се мисли. Со самиот факт дека си најбогатиот клуб на светот, и можеби единствениот клуб што може да ги искешира Меси и Роналдо у еден преоден рок, ценкање за вакви ситни суми ми е банално, особено ради фактот што играчот навистина ни го треба. 15 милиони фунти воопшто не се мала сума. 5 се.
Автоматски за нас, Реал, Барса, Сити, ПСЖ, играчот има 20% плус на цената.
Иде 3-та година, и оваа мора да загризаме за некој трофеј, а за тоа ни се потребни засилувања, за да не се кубат коси кога ке се повредат пак 8 првотимци.
Да се работи за играч за чија што позиција имаме играч, па е за ротација, разбирам ценкање.

Кога го критикував Де Геа овде, сите бевте спремни душите да си ги продавате заради него. Сега се најлошо читам. Педерче бил братот а? :icon_lol:
Него едно нешто ме интересира, впрочем затоа се најавив, за да ве прашам за Лорис... Добро нема подобар голман од него во моментов? Гледам ептен сте уверени во неговите квалитети. Искрено мене не ми стои за толку добар голман. Се надевам нема да испадне пацер како сонародникот негов што беше, ако воопшто го потпишат.
Најголема грешка, катастрофална да неречам е таа што не тргнаа по Чех, кога веќе знаеа дека си оди овај. Требаше да најдат начин да го убедат и да потпише за Јунајтед, како незнам, тоа е впрочем нивна работа. Кога веќе се софпаднаа коцките(Чех сакаше да си оди, а ние бараме голман) требаше да се искористи ситуацијата.

A бе ти жив си бил, те снема откако Де Геа секое коло почна да брани ко ненормален.

Зашто не си ја кажеш причината за твоите "критики"?
Зашто не кажеш дека не го сакаше у прва постава Де Геа ради неговите "лоши" перформанси? М?
Зашто не кажеш дека ние го седнуваме на клупа ради тоа што не сака да потпише нов договор пред да си иде у Реал?

Синов почна да го брани и неодбранливото, и те снема како и министрите на Грујо...

Седи мирен, ќути си, да не ти копам мислења.

ПС Тебе и Де Геа не ти беше добар, можа да замислам каков ке ти е Лорис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom