Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Честито победа.Ни следуваат сега малце потешки утакмици се надеват дека ќе се справиме како што треба.
Ако може некој да ми даде линк да ја симнам сезоната 07/08 да ја имам во колекцијата :smir:

Јас ќе ти пратам на ПП.

Ебате копачите, ме загрижи Фергусон со оставањето на Руни во игра знаејќи го кој темперамент го има, а по груб фаул можно е некој и шамар да изедеше од него.Но добра игра, паметна и одиме понатаму, честитки !

п.с Ако може слики од натпреварот да стави некој.

Wigan+Athletic+v+Manchester+United+Premier+VwppFK9PHqRl.jpg

Wigan+Athletic+v+Manchester+United+Premier+9_yBSqSWyKol.jpg

Wigan+Athletic+v+Manchester+United+Premier+lQueQUXrWall.jpg

Wigan+Athletic+v+Manchester+United+Premier+NcvPvg4m-_hl.jpg

Wigan+Athletic+v+Manchester+United+Premier+3Tr5Hfg8rDRl.jpg

Wigan+Athletic+v+Manchester+United+Premier+CzR_exUHexXl.jpg

Сега ми текна на моментот кога Виктор Мозес остана сам еден на еден со ВДС и ВДС одбрани. Да не беше таа интервенција ќе гледавме пак драми.

На пинокио треба споменик да му изградиме покрај Мет Бизби, каков Шмајхел какви бакрачи човече...

Ferguson on Hernandez's performance:
"He is very, very good.
You're hoping he gets those chances and he does put them away, his percentage is very high and we're very pleased with his performance today."

Колку само осет има Ферги, знае кога Чича може да заврши работа и го пушта и тој многу нормално, си гази :)

Ако победите, вторник со Челзи, ќе ја направите најголемата предност досега во ПЛ, од 7 бода....

Честитки за победата, успат...

Chicharito has had only 12 shots in the PL this year...and scored 8. Phenomenal. Must start more. :pehar:

Ова пред да го даде вториот гол. Исто има 6 гола надвор од Олд Трафорд, исто колку Руни и Бербатов заедно. Импресивно. :)

Не можам да најдам и јас, ама во споредба со тоа што го правеа овие од Виган и Евра можеше да остане без нога, нормално, удри по централниот лик. Не беше намерно ова, се бореа за топка.

Не можам да најдам и јас, ама во споредба со тоа што го правеа овие од Виган и Евра можеше да остане без нога, нормално, удри по централниот лик. Не беше намерно ова, се бореа за топка.
:tv:
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/wigan-manchester-united-motd-8615230/
2:50

Џену,не се жали за судијата,ти текнува у прво кога и на Сколс не му даде жолт .:toe:

:tv:
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/wigan-manchester-united-motd-8615230/
2:50

Џену,не се жали за судијата,ти текнува у прво кога и на Сколс не му даде жолт .:toe:

Моја грешка дека се бореа за топка, ама другото е јасно де, не му дал на Сколс нема да им даде и на овие од Виган ни на Руни, ама најлесно е да се фатиш за Руни во кого цела дибечка нација се крсти. Најди го тогаш моментот Евра кога го фаулираа на два пати кај аут линијата и дали се разликува суровоста од оваа.
Ама копачите од Виган не се репрезентативци, сфаќам.

Моја грешка дека се бореа за топка, ама другото е јасно де, не му дал на Сколс нема да им даде и на овие од Виган ни на Руни, ама најлесно е да се фатиш за Руни во кого цела дибечка нација се крсти. Најди го тогаш моментот Евра кога го фаулираа на два пати кај аут линијата и дали се разликува суровоста од оваа.
Ми текнува за кој фаул збориш над Евра,си беше за жолт,исто како што требаше и на Сколс да му даде,ти викам,дозволуваше погруба игра судијата,само усни опомени имаше,но немаше да згреши и картони да им даде.Но неможе да ги споредуваш тие фаули со овој на Руни,тоа е само идиотски потег за кој се добива црвен.:toe:

Ми текнува за кој фаул збориш над Евра,си беше за жолт,исто како што требаше и на Сколс да му даде,ти викам,дозволуваше погруба игра судијата,само усни опомени имаше,но немаше да згреши и картони да им даде.Но неможе да ги споредуваш тие фаули со овој на Руни,тоа е само идиотски потег за кој се добива црвен.:toe:

И против Марсеј пред 3-4 дена требаше да има црвен картон во последна минута за тој црниот па немаше :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom