Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Честито победа.Ни следуваат сега малце потешки утакмици се надеват дека ќе се справиме како што треба.
Ако може некој да ми даде линк да ја симнам сезоната 07/08 да ја имам во колекцијата :smir:
Јас ќе ти пратам на ПП.

Ебате копачите, ме загрижи Фергусон со оставањето на Руни во игра знаејќи го кој темперамент го има, а по груб фаул можно е некој и шамар да изедеше од него.Но добра игра, паметна и одиме понатаму, честитки !

п.с Ако може слики од натпреварот да стави некој.

Сега ми текна на моментот кога Виктор Мозес остана сам еден на еден со ВДС и ВДС одбрани. Да не беше таа интервенција ќе гледавме пак драми.

G

Gray Foxx

Гостин
На пинокио треба споменик да му изградиме покрај Мет Бизби, каков Шмајхел какви бакрачи човече...

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Ferguson on Hernandez's performance:
"He is very, very good.
You're hoping he gets those chances and he does put them away, his percentage is very high and we're very pleased with his performance today."

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Колку само осет има Ферги, знае кога Чича може да заврши работа и го пушта и тој многу нормално, си гази :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ако победите, вторник со Челзи, ќе ја направите најголемата предност досега во ПЛ, од 7 бода....

Честитки за победата, успат...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Chicharito has had only 12 shots in the PL this year...and scored 8. Phenomenal. Must start more. :pehar:

Ова пред да го даде вториот гол. Исто има 6 гола надвор од Олд Трафорд, исто колку Руни и Бербатов заедно. Импресивно. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не можам да најдам и јас, ама во споредба со тоа што го правеа овие од Виган и Евра можеше да остане без нога, нормално, удри по централниот лик. Не беше намерно ова, се бореа за топка.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не можам да најдам и јас, ама во споредба со тоа што го правеа овие од Виган и Евра можеше да остане без нога, нормално, удри по централниот лик. Не беше намерно ова, се бореа за топка.
:tv:
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/wigan-manchester-united-motd-8615230/
2:50

Џену,не се жали за судијата,ти текнува у прво кога и на Сколс не му даде жолт .:toe:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
:tv:
http://www.101greatgoals.com/videodisplay/wigan-manchester-united-motd-8615230/
2:50

Џену,не се жали за судијата,ти текнува у прво кога и на Сколс не му даде жолт .:toe:
Моја грешка дека се бореа за топка, ама другото е јасно де, не му дал на Сколс нема да им даде и на овие од Виган ни на Руни, ама најлесно е да се фатиш за Руни во кого цела дибечка нација се крсти. Најди го тогаш моментот Евра кога го фаулираа на два пати кај аут линијата и дали се разликува суровоста од оваа.
Ама копачите од Виган не се репрезентативци, сфаќам.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Моја грешка дека се бореа за топка, ама другото е јасно де, не му дал на Сколс нема да им даде и на овие од Виган ни на Руни, ама најлесно е да се фатиш за Руни во кого цела дибечка нација се крсти. Најди го тогаш моментот Евра кога го фаулираа на два пати кај аут линијата и дали се разликува суровоста од оваа.
Ми текнува за кој фаул збориш над Евра,си беше за жолт,исто како што требаше и на Сколс да му даде,ти викам,дозволуваше погруба игра судијата,само усни опомени имаше,но немаше да згреши и картони да им даде.Но неможе да ги споредуваш тие фаули со овој на Руни,тоа е само идиотски потег за кој се добива црвен.:toe:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ми текнува за кој фаул збориш над Евра,си беше за жолт,исто како што требаше и на Сколс да му даде,ти викам,дозволуваше погруба игра судијата,само усни опомени имаше,но немаше да згреши и картони да им даде.Но неможе да ги споредуваш тие фаули со овој на Руни,тоа е само идиотски потег за кој се добива црвен.:toe:
И против Марсеј пред 3-4 дена требаше да има црвен картон во последна минута за тој црниот па немаше :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom