Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Честито победа, очекувано

Честито победа нека ни е и првоит гол на Фабио ке биде добра замена за Евра во иднина

Само нека се множат.....

Морат ова година и на челзи да им вратиме, за претходните години, кога многупати неоправдано си заминувавме со лоши резултати...МОРАТ !!

Или Руни и Чичарито обратн о. Како и да е добар состав и сигурна победа! Незнам зашто ама имам чуство дека ќе ги напуниме со голови..

Убаво реков ја! Нека ни е честито победата!

хе хе хе, ама сум среќен. Ај сеа уште русинкине да ги средиме, чисто ради респект :zlo:

Валенсија врати се побрзо, да си играте ко луѓе 4-4-2, оваа тактика е комиње...резултатите говорат сами по себе (без разлика и да победиме денес)...Манчестер бил негувач на 4-4-2 и ќе остане...
Пеер негувач е Јунајтед на 4-4-2, точно. Ама резултатите бараат жртва, и тоа го гледавме преѓе. И тоа доста ефективна жртва. :)

Честито победа, прва голема победа у гости после Болтон од март 2010 ..

Честито победа, честито прв гол на Фабио.. Друго нема да коментирам, пресреќен и презадоволен сум!

Едит: И браво за Бербатов, кога испадна 1 на 1 со голманот не шутираше (а "се бори" за златна копачка), туку предаде на Руни, за тој да дае гол..

Честито победа.Ни следуваат сега малце потешки утакмици се надеват дека ќе се справиме како што треба.
Ако може некој да ми даде линк да ја симнам сезоната 07/08 да ја имам во колекцијата :smir:

Дај нека стави некој линк со најинтересните моменти од денес, сите стримови срање, не видов скоро ништо од мечот :tapp:

А да и честито победа, денес за малку, ама во некој од следните меча се надевам да пукне петарда! :pipi:

Честито нека ни е победата, у кладилница чекав бундес да заврши па да уклучат, а претходно даваа Њукасл-Болтон, Вулфс-Блекпул и замислете Лејчестер-Ковентри бе...:icon_ques...арно ама кога уклучија си видов 3 гола и сум презадоволен од резултатот. Конечно убедлива победа на гости.

Пеер негувач е Јунајтед на 4-4-2, точно. Ама резултатите бараат жртва, и тоа го гледавме преѓе. И тоа доста ефективна жртва. :)

Точно, се слагам...само да не ни се случи уште еден "блекпул" против челски/лузерпул итн... :))))

Инаку честитки за победата, чекор поблиску до титулата и плус 100 милиони фунти за вредноста на чичарито :icon_mrgr
Руни се надевам ќе порасне еден ден...И ако купам од новите дресови ќе биде сигурно со број 12!!! Го обожавам дечкото!

GLORY!!!

Ебате копачите, ме загрижи Фергусон со оставањето на Руни во игра знаејќи го кој темперамент го има, а по груб фаул можно е некој и шамар да изедеше од него.Но добра игра, паметна и одиме понатаму, честитки !

п.с Ако може слики од натпреварот да стави некој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom