Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Честито победа, очекувано

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито победа нека ни е и првоит гол на Фабио ке биде добра замена за Евра во иднина

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Само нека се множат.....

Морат ова година и на челзи да им вратиме, за претходните години, кога многупати неоправдано си заминувавме со лоши резултати...МОРАТ !!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Или Руни и Чичарито обратн о. Како и да е добар состав и сигурна победа! Незнам зашто ама имам чуство дека ќе ги напуниме со голови..
Убаво реков ја! Нека ни е честито победата!

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
хе хе хе, ама сум среќен. Ај сеа уште русинкине да ги средиме, чисто ради респект :zlo:

G

Gray Foxx

Гостин
Валенсија врати се побрзо, да си играте ко луѓе 4-4-2, оваа тактика е комиње...резултатите говорат сами по себе (без разлика и да победиме денес)...Манчестер бил негувач на 4-4-2 и ќе остане...
Пеер негувач е Јунајтед на 4-4-2, точно. Ама резултатите бараат жртва, и тоа го гледавме преѓе. И тоа доста ефективна жртва. :)

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Честито победа, прва голема победа у гости после Болтон од март 2010 ..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Честито победа, честито прв гол на Фабио.. Друго нема да коментирам, пресреќен и презадоволен сум!

Едит: И браво за Бербатов, кога испадна 1 на 1 со голманот не шутираше (а "се бори" за златна копачка), туку предаде на Руни, за тој да дае гол..

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Честито победа.Ни следуваат сега малце потешки утакмици се надеват дека ќе се справиме како што треба.
Ако може некој да ми даде линк да ја симнам сезоната 07/08 да ја имам во колекцијата :smir:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Дај нека стави некој линк со најинтересните моменти од денес, сите стримови срање, не видов скоро ништо од мечот :tapp:

А да и честито победа, денес за малку, ама во некој од следните меча се надевам да пукне петарда! :pipi:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Честито нека ни е победата, у кладилница чекав бундес да заврши па да уклучат, а претходно даваа Њукасл-Болтон, Вулфс-Блекпул и замислете Лејчестер-Ковентри бе...:icon_ques...арно ама кога уклучија си видов 3 гола и сум презадоволен од резултатот. Конечно убедлива победа на гости.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Пеер негувач е Јунајтед на 4-4-2, точно. Ама резултатите бараат жртва, и тоа го гледавме преѓе. И тоа доста ефективна жртва. :)
Точно, се слагам...само да не ни се случи уште еден "блекпул" против челски/лузерпул итн... :))))

Инаку честитки за победата, чекор поблиску до титулата и плус 100 милиони фунти за вредноста на чичарито :icon_mrgr
Руни се надевам ќе порасне еден ден...И ако купам од новите дресови ќе биде сигурно со број 12!!! Го обожавам дечкото!

GLORY!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ебате копачите, ме загрижи Фергусон со оставањето на Руни во игра знаејќи го кој темперамент го има, а по груб фаул можно е некој и шамар да изедеше од него.Но добра игра, паметна и одиме понатаму, честитки !

п.с Ако може слики од натпреварот да стави некој.

Kajgana Shop

На врв Bottom