Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Чакир или Шакир е судијата? :)
--- надополнето: 4 март 2013 во 00:21 ---
Чакир или Шакир е судијата? :)

Well obviously, if you ask the best manager in the world, Rio Ferdinand is good enough to start vs Real Madrid at the Bernabeu but according to Hodgson, he's finished as a player and players like Jagielka and Lescott are better than him.

Well obviously, if you ask the best manager in the world, Rio Ferdinand is good enough to start vs Real Madrid at the Bernabeu but according to Hodgson, he's finished as a player and players like Jagielka and Lescott are better than him.
Ja видовме таа одбрана со Лескот и Јагелка :icon_lol:
МИслам мене воопшто не ми смета, колку помалку играат за репрезентација толку подобро, поодморени и посвежи ќе се ;)

iWq8AbrCu817a.gif

article-0-186B4D46000005DC-812_634x427.jpg

article-0-186B2B49000005DC-379_634x568.jpg

article-0-186B2B53000005DC-812_634x351.jpg

article-0-186B26FA000005DC-586_634x669.jpg

“Tuesday will be a tough night for me. It’s like to return to the family who have not seen you for a long time. I spent a wonderful time there.” – Cristiano Ronaldo

Готово не го пуштаме назад :D

Најпрво здраво, и добро ве најдов. Нов сум во фан клубов.
Навивам за Манчестер уште од дете и сум голем фан.
Поздрав до сите ЃАВОЛИ! Еден е Манчестер! :icon_mrgr:

Инаку Реал ќе ги смачкаме. Претходниот натпревар изигравме одлично на гости. Сите играчи беа одлични. Посебен впечаток ми оставија Де Геа, Велбек и Џонс кои имаа одличен меч.
Таа борбеност на Велбек, пожртвуваноста на Џонс и многуте одбрани на Де Геа одлично ни дојдоа во градбата на целата игра.
На наредниов меч да не им оставиме простор на Ди Марија, Кедира и Роналдо и мислам дека ќе бидеме добро.
Иако искрено највеќе страв ми е од Пепе.
Не за друго, него стравувам да не се случи ова, па пола тим да ни отиде во аут со повреди :cenzura: Пошто стварно се работи за животно а не за фудбалер....

Коефициентот за Манчестер порасна на 3.30 :eek: Шо им е на овие бе? :eek: Јас 3-1 точен резултат ќе ја уплатам :D

Коефициентот за Манчестер порасна на 3.30 :eek: Шо им е на овие бе? :eek: Јас 3-1 точен резултат ќе ја уплатам :D

Очекувано, по 2-те победи на Реал над Барса, да ги изгубеа, ке паднеше...
Истото се случи и со коеф на Милан кој падна уште повеќе, сега кога Барса ги изгуби двете со Реал...

Не поминува натпревар без "атракција" од Дени Велбек...
Стварно не ми е јасно како може така лесно да изгуби баланс и да падне како најмутаво детенце у маало што нонстоп лежи во крижи-мижи. :icon_mrgr:

Очекувано, по 2-те победи на Реал над Барса, да ги изгубеа, ке паднеше...
Истото се случи и со коеф на Милан кој падна уште повеќе, сега кога Барса ги изгуби двете со Реал...
Свашта :eek: Тоа не треба до толку да има влијание, као демек Манчестер е Евертон па не може да се носи со тим шо ја тепал двапати Барса...абе ајде :mad: Ако ако нека..ко ќе заврши 3-1 ќе прајме муабет...

Имам проколнат дрес од Манчестер Јунајтед купен 2009/10.
Играв минатата година со тој дрес, бидејќи сите моравме да играме во црвено и се знае јас :cool:.Секогаш во мојата генерација сме фаворити, но ете тие утакмици кикснавме. После некое време т.е. после 2 утакмици го променив дресот ставив од Мајмуни прилеп некоја блуза црвена :ROFLMAO: победивме и бевме во финале.

Оваа година исто почнавме еве втора утакмица, првата утакмица го носев дресот одвај 2:2 извадовме од којшто прво полувреме губевме 0-2.
Вчера пред да се подготвувам за дресот, решив да ставам обична црвена блуза. И така рутински си победивме 5-1 како и што очекуваше од нас публиката. :icon_lol:

Муабетот ми беше, решив да го дадам некому дресот ако го сака доколку е од Прилеп големината е XXL, ама полека! Не сум дебељуца туку поголем ми беше земен дресот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom