Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мајстор :cuc: ! На страна порничите во режија во РВП, Керик ми е омилена фаца сезонава ..

quote]
Карик во оваа и претходнита сезона стана незаменлив играч на средината на теренот и еве малку поново видео од него.:)

Зашто ова ни го правиш?:place:
--- надополнето: 3 март 2013 во 15:51 ---
Составот на Реал што ќе патува за Манчестер, и Касиљас патува но не верувам дека ќе го фрлат во оган без 2 месеци не играње фудбал.

Goalkeepers: Iker Casillas, Adán, Diego López and Jesús.
Defenders: Ramos, Arbeloa, Marcelo, Albiol, Varane, Pepe, Coentrão and Carvalho.
Midfielders: Modric, Alonso, Khedira, Özil, Kaká, Callejón, Di María and Essien.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín and Morata.

Составот на Реал што ќе патува за Манчестер, и Касиљас патува но не верувам дека ќе го фрлат во оган без 2 месеци не играње фудбал.

Defenders: Ramos, Arbeloa, Marcelo, Albiol, Varane, Pepe, Coentrão and Carvalho.
Midfielders: Modric, Alonso, Khedira, Özil, Kaká, Callejón, Di María and Essien.

Само јас ли сакам да брани Касиљас? Знам дека е класа човекот ама овој Лопез е 2 метра ММЕ како се оптегна за топката на РвП.

Само јас ли сакам да брани Касиљас? Знам дека е класа човекот ама овој Лопез е 2 метра ММЕ како се оптегна за топката на РвП.
Освен тоа, минатиот пат против Реал беше прв пат во кариерата да прими Лопез гол од нас на 5 меча, минатите 4 против Виљареал 0 - 0 сите. Кога игра против нас типот се мрднува и се фаќа. :)

Од нашите сите ли се фит за Реал?

Исус е со Реал, ја наебавме. :(

Исус е со Реал, ја наебавме. :(
Еее што се секираш, ние го имаме Робин и Самурајот :D
--- надополнето: 3 март 2013 во 16:34 ---
На физиорум ова го вика. Не знам колку е точно.
manutd.png

--- надополнето: 3 март 2013 во 16:34 ---
На физиорум ова го вика. Не знам колку е точно.
manutd.png

BBC Go home you are drunk во буквална смисла на зборот:D
481716_575810145792539_1941201455_n.jpg

--- надополнето: 3 март 2013 во 18:54 ---
Нешто баравете за Де Геа, епа го надов гифчето:pipi:
dealwithdegeaf0kvl.gif

I posle Kagava bil samuraj a vidi go ti nashiot player of the month shto ke go prodavame na kraj na sezona kaj pravi majageri ...

Vrv na hipokritizmot ke bide koga ke prochitam nekade vo nekoja ekspertska statija DDG so odlichnite igri vo posledno si go osigura svojot prestoj vo united ...

I posle Kagava bil samuraj a vidi go ti nashiot player of the month shto ke go prodavame na kraj na sezona kaj pravi majageri ...

Vrv na hipokritizmot ke bide koga ke prochitam nekade vo nekoja ekspertska statija DDG so odlichnite igri vo posledno si go osigura svojot prestoj vo united ...

Не мора да му се обрнува внимание на секоја изјава и анализа. Истото го правеа и за де Геа де останувал де го бркаат, де се барало замена за него. :icon_lol:

Кагава е млад и е донесен за иднинава што претстои на клубов. Да беше постар играч ќе речев ај донесен е за една сезона што ќе покажи ќе покажи, за идната сезона да се одлучат дали да му продолжат или не. Арно ама овој е донесен за долгорочно решение, само треба малце трпение и време да се приспособи кон англискиот фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom