Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Џонс дефинитивно аут за утре, изгледа со Керик и Клевз ќе сме во средина, Нани и Руни крила со Кагава подршка за Перси и Рафа Рио Еванс и Евра у одбрана.. Глори! :)

Па боље петарда да ни шибнат од колку 2-2, 3-3 или слично. :icon_mrgr:

Остајте тие замисли и луксузи.

ДОколку е како што ти замислуваш петарда да ни лупнат или со 0 да не остават, ќе се намали самодовербата и пристапот кон другите утакмици.

Доколку "несреќно" загубиме едноставно ќе се надеваме на нешто повеќе за вгодина да им се осветиме на Задрид и дека Фергусон ја пронашол равенката за тој гигант наречен Реал М.

Море што сте се упрпале:),искрено мене ништо не ми значи што ја победија барса два пута,друга песна ќе се пее на театарот.А у случај да кикснемо,ја отидов банкрот,нема фан на реал што го знам,а да не сум у кладба со него:D.Ќе собирате овдека донациее,за помош:pos:.

_----------Давид
Рафа----Рио----Еванс/Видич----Евра
Нани---Керик----Џонс/Клеверли----Јанг/Велбек
-------------------Рунка-------
---------------Робин---------
:drk: :icon_lol:

_----------Давид
Рафа----Рио----Еванс/Видич----Евра
Нани---Керик----Џонс/Клеверли----Јанг/Велбек
-------------------Рунка-------
---------------Робин---------
:drk: :icon_lol:

Си ги пишал сите што најчесто играат и пак нема да го погодиш точниот состав. :icon_lol:
Само ајде кој обрнува внимание. ;)

Море што сте се упрпале:),искрено мене ништо не ми значи што ја победија барса два пута,друга песна ќе се пее на театарот.А у случај да кикснемо,ја отидов банкрот,нема фан на реал што го знам,а да не сум у кладба со него:D.Ќе собирате овдека донациее,за помош:pos:.
И јас сум истиот со 5 другари се кладив дека Јунајтед оди понатаму. :D
--- надополнето: 4 март 2013 во 16:03 ---
Остајте тие замисли и луксузи.

ДОколку е како што ти замислуваш петарда да ни лупнат или со 0 да не остават, ќе се намали самодовербата и пристапот кон другите утакмици.

Доколку "несреќно" загубиме едноставно ќе се надеваме на нешто повеќе за вгодина да им се осветиме на Задрид и дека Фергусон ја пронашол равенката за тој гигант наречен Реал М.
Абе зборот ми е дека ако не надиграат тотално на ОТ нема да ми биде толку криво од колку несреќно да испаднеме со 2-2 или 3-3, а да прикажеме добра игра. Далеку од тое дека јас замислувам да ни лупнат петарда јас ја замислувам обратната ситуација ние да им лупнеме петарда.:)

Дефинитивно е аут Џонс?? -А на него се надевав дека ке го запре Роналдо, нешто како на Бејл што го имаа блокирано. :unsure:
А мислам дека Клеверли нема да игра утре, али никој не погодил досега.

п.с. Кај ке ја гледате утре утакмицата ѓаоли? :icon_mrgr:

Мислам дека притисокот ке биде преголем за да би играл Клеверли, но ај ке видиме што ке извлече стариот од ракав...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom