Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Им дале на нашиве Шевролети, со волан од лева страна во Англија :pos: нека ми пишат кога ќе успеат да престигнат некого.

Нешто од пресот на САФ по пристигнувањето во Мадрид?

+ сите што се отидени во мадрид
Squad: De Gea, Lindegaard; Büttner, Evans, Evra, Ferdinand, Jones, Rafael, Smalling, Vidic; Anderson, Carrick, Cleverley, Giggs, Nani, Valencia, Young; Hernandez, Kagawa, Rooney, van Persie, Welbeck.
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 01:13 ---
Им дале на нашиве Шевролети, со волан од лева страна во Англија :pos: нека ми пишат кога ќе успеат да престигнат некого.
Американците не се способни да го променат дизајнот/производството ,ке треба нова фабрика да отвораат за неколку коли:icon_lol:
Можат да престигнат и ферари ,корветата е многу брза + камарото е бајаги јако али само на права улица ,во кривина иде право во ендек.
Али колку вештачка насмевка имаше велбек а и малиот голман ,најверојатно сакаа нешто појако од каптивата,за разлика од битнер кој се израдува дека има место за цела фамилија позади:icon_lol:

Од она што го разбрав Давид, слабо со Шпанскиов, сака утре да извлечат резултат, со кој на Олд Трафорд би завршиле работа...

Утре да си дадеме голче, ако дадеме 2, во пол позиција... Мора да се искористи некоординираноста на одбраната, ова ке му биде прва утакмица на Пепе по подолго време...

Евра во се што ке снимаат е жив циркус..

не верувам дека Фергусон би играл "фластер" на Роналдо.. не е ова ракомет.. едноставно нема таков играч кој шо може да му парира и да му дише во врат на Роналдо 90 минути... и јас имам некој филинг дека Ферги ќе игра со Керик и Џонс.. треба да се затворат Алонсо пред се, богами и Кедира... посебно тоа копилето Кедира знае да игра без топка, знае да се уфрли од нигде никаде во шеснаесетник, а Озил (страшно интелегентен фудбалер) од нигде никаде со еден пас да го пронајде :) сума сумарум: да се затвори колку што може повеќе Алонсо и просторот околу него (поради тоа и би играл Џонс, а и би му помагал на Рафаел за удвојување на Роналдо), треба посебно да се внимава на Германците ( едниот од Тунис, другиот од Туција :) ) и да не им се остави простор за контра..

p.s Viva Ronaldo, Viva Ronaldo Get him on a plane, bring him back from Spain. Viva Ronaldo ...

Ај штом почнав со видеа и да завршам така за денес:
Интервју на САФ за фудбал фокус на ББЦ зборува за сити,за младоста и митовите за него,за трансферот на РВП кој траел неколку месеци:eek:,го дупна КР7 за автоголот,за пензијата...

И ова е составот од мене за утре:
------------ДДГ--------
Рафа---Џони--Вида--Евра
--------Клев--Керик----------
Лав------РУни--------Нани
-----------------РВП--------

sop://broker.sopcast.com:3912/132927
Скај спортс има анализа за мечот утре

пак е даун... :mad:
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 05:18 ---
Како бе може да спиете? ц ц ц

• Ми се допаѓа