Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Raul - "I hope I can swap shirts at the end of the game with Ryan Giggs. It will be a great honour to have that shirt.”

Od protivnicki igraci otsekogas najmnogu sum go pocituval Raul :) So Giggs edni od najgolemite legendi na svoeto vreme i vo svoite sredini. Steta sto Real ne go gleda toa i taka go izbrka....

Ептен сакам после да им дадеме на Евертон 3-4 гола, заради онај бод кој го освоија на првиот натпревар во последните минути.

Ептен сакам после да им дадеме на Евертон 3-4 гола, заради онај бод кој го освоија на првиот натпревар во последните минути.

Ќе им дадеме...

Очекувам Руни да експлодира после враќањето на Берба во прв тим (се надевам)..

И јас мислам дека 3 гола не им бегаат на Евертон...

Гери Невил ќе ја среди работата :) :)

Кога играме у 13.45, сум најсреќен на цел свет ( се разбира кога победуваме :) ).Да си ја завршиме работата, и не ме интересира за другите, дека се од нас зависи !!!

GGMU !

На што дрога е ферги чим ги игра овие копуциве :/

Копуциве? Сега ќе видите Гибсон евроголче од 30 метри и Џони ќе извади една од гол линија! : )

Ајде да ги згаземе со 3-0.Штом Нани и Валенсија се по крилата и Чича и Вејн во напад очекувам голема победа и уште еден чекор кон 19-ката.

Не сум баш најсреќен што не игра Видиќ (само да не е повреден) и што игра Гибсон.. Ама ајде.. Мора да веруваме во Дарон и Џони.. ГЛОРИ!

Арни се бе ајде :) 3-1 за нас :)

Првпат во животот да барам Бербатов да игра од почеток, и џабе , САФ се дупчит ... :)

Интересно ќе биде ...Гибсон и Андерсон во средината....исто како со Баерн на реваншот :) Прилично офанзивен состав извадил Ферги, никој од овие не разбира да игра дефанзивно...дури и Фабио го ставил ...
А О`Ши и Еванс се тука, за да знаат другите соиграчи дека неможеме да се потпреме на одбраната да чуваме резултат!!!

Значи одиме со сите сили напред !
Им посакувам среќа на момците кои го бранат нашиот дрес....па да победиме !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom