Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе Снајдер е подобар според мене ама било кој од овие двајца да дојде бил бил пресреќен

Ауф снајдер е играчиште иако според мене подобра опција (највеќе поради годините) би бил марек хамшик, ама сепак стариот ќе изненади на крај со некоја чудна одлука и ќе донесе некој филипинец што за 7 години ќе го има најпродаваниот дрес на планетава, ballon d'or, лш, мш и компанија...

Абе Снајдер е подобар според мене ама било кој од овие двајца да дојде бил бил пресреќен

а всушност ако дојди некој сосем трет непознат ќе бидиш тажен и ние од форумов ќе треба да отвориме петиција да собериме пари за лижавчина за да не тажиш :P

Да не вика два пате? :) Он таа сезона 4-5 пати вика, па само еднач го "цуца", ти у потпис ќе го ставаш? :) Ти и цел фан клуб Челзи сте за у печат, не за у потпис. Оди скриј се там некаде, легни си, и не излеви барем до август. :) Да те ебам и потписничааро. Ќе го кркате и од Кинг и Погба ак ви ги пуштаме, не од Чичарито. Искомплексирани будали шо се палат на 2 титули, а не гледат тај шо се местат рамо до рамо до них има 20. Поздрав, и пуши ми го! :)

Си чул за македонски литературен јазик ? Ебати сељакот неписмен ..

Да ти преведиме ако сакаш?? Оти ние тука во Фан Клуб Манчестер разбираме и дијалекти.. Гледам на вас од Челзи не ви одат баш.. :pos:

Maла шала на сметка на навивачите на Челзи што одма се фаќаат за дијалектот кога нема што да кажат во самоодбрана :smir:

Ова е веќе свашта шо би рекле србите.
:lud: Си чул ли за македонски литературен јазик? :icon_lol:
Возврати на постот бре не биди келеш као другарчето твое. :icon_lol:

Немојте бе вакви работи за Весли да ми правите :) барајте си друг плај немој да се расправаме сеа !!! :smir:

а всушност ако дојди некој сосем трет непознат ќе бидиш тажен и ние од форумов ќе треба да отвориме петиција да собериме пари за лижавчина за да не тажиш :P
нема потреба од тоа само нека дојде некој асален плејмејкер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom