Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja yтна од старт Тен Хаг. Бруно на крило, очаен потег кој повлече и други лоши работи: ослабната средина, премалку топки за нападот, очаен Каземиро. Дупка кај Далот. И такви ги имавме подобрите шанси до полувреме.
Во второ два брзи примени гола и буквално застанаа, го чекаа крајот на натпреварот. А уште 40 минути за играње и наапан противник. Каков лузерски менталитет. Слично како со Сити. 7 шута 7 гола зад недопирливиот Де Геа. Бруно на 6-0 ќе се тепа, наместо да му текне да зема да трча. А капитен треба да е. Клошар.
Те молам просветли ме како заклучи дека Антони има шут? Па тоа што он го шутира се тренинг топки, нит прецизност има нит силина во ударотЕнтони ако не го совлада тоа пичкарското у себе никад нема да биде фудбалер, има лева нога и шут и тоа е се, Далот е многу лош фудбалер и нека го искешираат и да не го гледам, нема оправдување и за него и за Ентони дека пола сезона повредени дека вакви лоши партии, Касемиро не е истиот по црвениот картон, не го критикувам ама падната му е фирмата дали се работи за замор или друго не знам. Енигма ми е Вегхорст како игра, човекот е најдно играч напаѓач што некогаш облекол дрес полош и од Донг кинезот на времето, ни пас ни техника ни шут, секоја акција ја гуши до макс спор и џабе е висок кога топка со глава не може да погоди, за крај сите хејтери на Јунајтед ги направија среќни уште повеќе, криво ми е само како пуштија добра форма низ вода и за следните натпревари ми е страв да не ги прифати овоа сивило, сме биле и во потешки времиња ајде ГГМУ.
Најтрагичното е што ни топка не знае да води асално. Му бега топката од нозе и ја брка цело време100 милиони за десно крило што не е брзо, нема претрчано играч цела сезона и секој пас му е наназад.
Колективно кај сите имаше грешки не само кај фудбалерите, би дал грне злато да знам што бил разговорот на полувреме.Тен Хаг можеби е крив за поразот, можеби ќе беше различно со ван Бисака, Санчо или Гарначо... ама дебаклов е на душа на фудбалерчињава.
Најпредвидлив, најбескорисен играч е Ентони. Ни к од крило нема. Сигурно додека игра го пука некоја циганска мутација на импостер синдром. 100 милиони по вода заминати.100 милиони за десно крило што не е брзо, нема претрчано играч цела сезона и секој пас му е наназад.