Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не можат сите ултраши ко тебе да бидат.
Така е, не може да бидат сите пластични фанови ко тебе ... здравје што е ваков пораз од 7-0 од ваков Пул, јебига се дешава, ама за фановите од друите групи а не тука. Сиктер и да не те гледам тука да коментираш !!!

Така е, не може да бидат сите пластични фанови ко тебе ... здравје што е ваков пораз од 7-0 од ваков Пул, јебига се дешава, ама за фановите од друите групи а не тука.

ОК, ајде одеби сега.

Да изгубиш 7-0 од овој Ливерпул кој го помоча кој стигна оваа сезона е резил на декадата. Само Тен Хаг знае зошто Далот и Вегхорст воопшто го почнаа второто полувреме. Ама на овој резултат нема еден кривец, сите колективно потфрлија и јадоа блам.
Ова беше мачно за гледање, помачно и од утакмиците со Ливерпул од претходната сезона. Ајде тогаш тимот играше цел тој период континуирано слабо, ама оваа сезона после оние утакмици ова не го очекував ни во најлошиот кошмар.
Само ме плаши како ќе се одрази ова во следните утакмици.

Да изгубиш 7-0 од овој Ливерпул кој го помоча кој стигна оваа сезона е резил на декадата. Само Тен Хаг знае зошто Далот и Вегхорст воопшто го почнаа второто полувреме. Ама на овој резултат нема еден кривец, сите колективно потфрлија и јадоа блам.
Ова беше мачно за гледање, помачно и од утакмиците со Ливерпул од претходната сезона. Ајде тогаш тимот играше цел тој период континуирано слабо, ама оваа сезона после оние утакмици ова не го очекував ни во најлошиот кошмар.
Ок ај ќе прифатам за првиот гол дека има кривица Далот али кажи ми како беше крив за останатите 6. :D

Тоа всушност е најголемиот проблем со оваа утакмица. Тамам се врати позитивната атмосфера. Инаку, тимот е прегорен, некои играчи едвај одат по теренот.

Вакво полувреме не памтам да сум гледал подолго време. Не знам со што ги мотивира Клоп на полувреме, но гризеше Ливерпул и ги изнудија нашите на грешки. Притисокот не го издржаа нашиве по вториот гол, едноставно им се здрвија нозете.

Коректни бевме во првиот дел, дури водството нивно дојде по наш пропуст.

Имаме брз натпревар во четврток, мора некако Тен Хаг да ги среди.

Ок ај ќе прифатам за првиот гол дека има кривица Далот али кажи ми како беше крив за останатите 6. :D
Небитно, одигра криминално прво и требаше да биде заменет. Исто не ја гледам поентата со Вегхорст во оваа утакмица, исто интој требаше да замини на клупа. Поентата ми е за Тен Хаг дека за разлика од претходно кога веднаш ќе воочеше и најмал пропуст и ќе реагираше уште на полувреме, денес тотално потфрли.

Не требаше Вегхорст и Далот воопшто да почнуваат денес. Играш со Ливерпул, стави го Ван Бисака, затвори им ги бековите, стави напред тројца брзи играчи и тепај ги на контри. Је еба Тен Хаг оваа, тоа е.

Небитно, одигра криминално прво и требаше да биде заменет. Исто не ја гледам поентата со Вегхорст во оваа утакмица, исто интој требаше да замини на клупа. Поентата ми е за Тен Хаг дека за разлика од претходно кога веднаш ќе воочеше и најмал пропуст и ќе реагираше уште на полувреме, денес тотално потфрли.
Прв што требаше да излета е Ентони.
Се изгубија 2ро сите имаше чудни одлуки од играчите на терен доста и глупи потези, јеби га се надевам дека ќе излезат следна ќе стегнат заби и ќе победат.

Би сакал некој да го праша на Тен Хаг зошто експериментирше со Вруно на лево и Вегорст во средина ? Баш на овој натпревар најде да си игра , стварно не го сфаќам.. Денеска ни одбрана се виде ни средина ни напад , арно рече некој после третиот гол престанаа да се трудат ( оти предтоа се трудеа многу ).. менталитетот им беше на нула

Најсрамен пораз што некогаш сум го доживеал како навивач на клубов. Убедливо најсрамен. Да изгубиш од онаков утепан Ливерпул,на кој сезонава кој стигне му се качи да го ебе, стварно треба да си убедливо брука. Пички сите до еден денес.

Од 1999-та активно го следам тимов. Поминав низ очоболи со Мојс, Ван Гал, Мурињо, Рагник. Ова второ полувреме е едно најсрамните што ги имам видено во животот.

Ентони ако не го совлада тоа пичкарското у себе никад нема да биде фудбалер, има лева нога и шут и тоа е се, Далот е многу лош фудбалер и нека го искешираат и да не го гледам, нема оправдување и за него и за Ентони дека пола сезона повредени дека вакви лоши партии, Касемиро не е истиот по црвениот картон, не го критикувам ама падната му е фирмата дали се работи за замор или друго не знам. Енигма ми е Вегхорст како игра, човекот е најдно играч напаѓач што некогаш облекол дрес полош и од Донг кинезот на времето, ни пас ни техника ни шут, секоја акција ја гуши до макс спор и џабе е висок кога топка со глава не може да погоди, за крај сите хејтери на Јунајтед ги направија среќни уште повеќе, криво ми е само како пуштија добра форма низ вода и за следните натпревари ми е страв да не ги прифати овоа сивило, сме биле и во потешки времиња ајде ГГМУ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom