- Член од
- 10 ноември 2022
- Мислења
- 299
- Поени од реакции
- 880
Друже ти уште си тука у фан клубов, иди пресели се у Пул Челзи Евертон Тотенхем таму им е сеедно за вакви натпревари.
Не можат сите ултраши ко тебе да бидат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже ти уште си тука у фан клубов, иди пресели се у Пул Челзи Евертон Тотенхем таму им е сеедно за вакви натпревари.
Така е, не може да бидат сите пластични фанови ко тебе ... здравје што е ваков пораз од 7-0 од ваков Пул, јебига се дешава, ама за фановите од друите групи а не тука. Сиктер и да не те гледам тука да коментираш !!!Не можат сите ултраши ко тебе да бидат.
Така е, не може да бидат сите пластични фанови ко тебе ... здравје што е ваков пораз од 7-0 од ваков Пул, јебига се дешава, ама за фановите од друите групи а не тука.
Ќе паднат у депресија и ќе почнат да редат порази, веќе видено.Само ме плаши како ќе се одрази ова во следните утакмици.
Ок ај ќе прифатам за првиот гол дека има кривица Далот али кажи ми како беше крив за останатите 6.Да изгубиш 7-0 од овој Ливерпул кој го помоча кој стигна оваа сезона е резил на декадата. Само Тен Хаг знае зошто Далот и Вегхорст воопшто го почнаа второто полувреме. Ама на овој резултат нема еден кривец, сите колективно потфрлија и јадоа блам.
Ова беше мачно за гледање, помачно и од утакмиците со Ливерпул од претходната сезона. Ајде тогаш тимот играше цел тој период континуирано слабо, ама оваа сезона после оние утакмици ова не го очекував ни во најлошиот кошмар.
Само ме плаши како ќе се одрази ова во следните утакмици.
Само ме плаши како ќе се одрази ова во следните утакмици.
Небитно, одигра криминално прво и требаше да биде заменет. Исто не ја гледам поентата со Вегхорст во оваа утакмица, исто интој требаше да замини на клупа. Поентата ми е за Тен Хаг дека за разлика од претходно кога веднаш ќе воочеше и најмал пропуст и ќе реагираше уште на полувреме, денес тотално потфрли.Ок ај ќе прифатам за првиот гол дека има кривица Далот али кажи ми како беше крив за останатите 6.![]()
Прв што требаше да излета е Ентони.Небитно, одигра криминално прво и требаше да биде заменет. Исто не ја гледам поентата со Вегхорст во оваа утакмица, исто интој требаше да замини на клупа. Поентата ми е за Тен Хаг дека за разлика од претходно кога веднаш ќе воочеше и најмал пропуст и ќе реагираше уште на полувреме, денес тотално потфрли.